SS19 TRENDS: o călătorie în spațiu și timp

Iți place să călătorești și ești mereu cu gândul la viitorul tău concediu? Astăzi te vom purta într-o călătorie prin tendințele SS19, prin care vei vizita tărâmuri noi si pentru un moment te vei întoarce în timp. Să ne mișcăm!

În lumea largă 

Poate estul să se întâlnească cu vestul? În modă da, desigur! Îmbrăcămintea și accesoriile inspirate din tradițiile și stilurile locale sunt din nou în tendințe. În primul rând, ne concentrăm asupra tiparului – trebuie să fie colorat, expresiv și foarte eclectic. Stilul arabic și oriental sunt un adevărat hit, deși pe podium există și motive africane. Desenele etnice trebuie să fie completate cu accesorii elegante din aceeși gamă: bijuterii hand-made, decorațiuni din pene, genți tricotate și cizme de cowboy. O călătorie în jurul lumii în toată regula!

1.Answear   2.Vero Moda   3.Answear   4.Mango   5.Pepe Jeans

Călătorie în timp

Am călătorit în timp pentru mai multe sezoane. În primăvara aceasta ne întoarcem în anii `90 și 2000. Designerii au făcut o pasiune pentru stilul sportiv al acelor ani. Pentru un moment, ne îndreptăm atenția către vremurile din tinerețe în care Britney Spears era influencer-ul tuturor adolescentelor și femeilor deopotrivă. Încă o dată, începem să purtăm bluzoane cu logo-ul cât mai vizibil, pantaloni foarte scurți, fuste din denim și sneakerși cu talpă cât mai masivă. În această nostalgie nebună nu poți să treci peste culorile neonului și dungile albe asociate cu marca de top de atunci.

1.Ellesse   2.Nike Sportswear   3.Fila   4.Nike Sportswear   5.Only

1.Nike Sportswear   2.Puma   3.Adidas Originals   4.Vans   5.True Spin

California dreamin

Odată cu zilele din ce în ce mai călduroase, ne îndreptăm spre California însorită, unde există o mulțime de vacanțe chic. Moda surferilor i-a cucerit pe designerii Hermes, Calvin Klein și Michael Kors, motiv pentru care nu trebuie să ratezi acest curent. Potrivit tendințelor, stilul californian trebuie accesorizat cu bucurie și multă energie pozitivă 😉 . Mizează pe tunicile de plajă, bluze colorate, tricouri scurte cu logo, pantaloni scurți și rochii maxi. Sunt binevenite culorile puternice, printurile expresive florale și animale, precum și bijuteriile mari, din plastic sau accesoriile din scoici.

1.Calvin Klein Jeans   2.Vero Moda   3.Femi Stories   4.Mango   5.Tally Weijl

Blugi, blugi, blugi

Este adevărat că denimul este universal și nu se va demoda niciodată, însă reacționează rapid la tendințe, se adaptează cu ușurință și este folosit într-un mod original de fiecare designer în parte. Prin urmare, în acest sezon călătorim în timp și spațiu împreună cu denimul. Vedeta este denimul prespălat – jeanși strălucitori și estompați exact așa cum vedem pe plajele însorite din California. Din nou, alegem un look în totalitate din denim nu numai pentru noi, ci și pentru partenerul nostru. Îmbrăcați în blugi din cap până în picioare, ne putem identifica foarte ușor cu polițiștii anilor 2000 ce patrulează pe plajele californiene în plină vară.

Și dacă vrei să ieși în evidență, mizează pe logo-uri – cu cât mai multe, cu atât mai bine. Logo-uri pe jachete, jeanși sau fuste din denim -> acesta va fi secretul tuturor trendsetterilor.

1.Miss Sixty   2.Mango   3.Lee   4.Tommy Jeans   5.Tommy Jeans

1.Tommy Jeans   2.Levi`s   3.Calvin Klein Jeans   4.Levi`s   5.Review

 

Author: Georgiana Pana