Citește în 3 min 29 Mar 2018

Cu ce pantofi asortezi rochia albastră?

Autor: Ratiu Monica
Timp de citire 3 min

pantofi negrii

De obicei, când vine vremea să ieșim în oraș sau să mergem la o petrecere, alegem rochii în nuanțe cât mai neutre, de cele mai multe ori alegem clasica rochie neagră, pentru că sunt mai ușor de asortat cu o pereche de pantofi decât alte culori. Azi îți propunem să fii îndrăzneață și să scoți din dulap sau să îți cumperi o rochie albastră. Cu siguranță vei atrage privirile celor din jur într-o lume în alb și negru. Chiar dacă pare mai greu de asortat cu o pereche de pantofi pe care o ai deja sau pe care plănuiești să o cumperi, îți vom demonstra în continuare că nu e așa.

Albastrul și culorile contrastante

Deseori vedem pe covorul roșu staruri care aleg să iasă din tipare și să poarte pantofi îndrăzneți. O asemenea combinație o fac și o rochie albastră accesorizată cu o pereche de pantofi mov, roz, roșii sau chiar verzi. Alege-ți culoarea preferată din acestea și be bold!

Albastru + albastru = love

Unii ar spune că niciodată nu e prea mult albastru. Și s-ar putea să aibă dreptate. Alege pentru rochia ta albastră de gală o pereche de pantofi în aceeași nuanță și sigur nu vei da greș cu ei. De asemenea, poți alege și restul accesoriilor în aceeași nuanță și cu siguranță vei atrage privirile celor din jur.

Albastru și clasicul negru

Desigur, nu toată lumea este îndrăzneață, iar dacă vrei să mergi pe o variantă clasică și cu care să fii sigură că nu vei da greș, alege o pereche de pantofi negri să însoțească rochia albastră. Ambele culori emană eleganță, așa că asocierea lor nu este una întâmplătoare.

Rochia albastră și pantofii în culori nude

Desigur, negrul este prima opțiune când vine vorba de a face o alegere la îndemână, dar nu trebuie să desconsiderăm nici pantofii în nuanțe nude. Poți alege o pereche bej, crem sau chiar roz pudrat care să se potrivească de minune rochiei albastre smarald, de exemplu.

Adaugă accente glam rochiei tale

Dacă ocazia o cere, asociază rochiei tale albastre culori metalizate: auriul, argintiul sau bronzul nu te vor dezamăgi niciodată. Fie că vorbim de pantofi sau de sandale elegante, culorile electrizante te vor scoate din anonimat. Alege și celelalte accesorii care te vor însoți în aceleași nuanțe și cu siguranță vei atrage privirile celorlalți când vei intra în cameră.

Acestea sunt recomandările noastre pentru accesorizarea rochiei albastre. Oricare ar fi alegerea ta în materie de pantofi care să însoțească rochia albastră, cel mai important este să te simți confortabil atunci când participi la un eveniment. Sperăm că sfaturile noastre te vor face să alegi o rochie albastră data viitoare când vei merge la o petrecere sau când vei ieși la o plimbare. Pentru că rochiile albastre pot să fie și smart-casual, numai bune pentru ieșit în parc, iar balerinii pe care îi vei încălța pot avea oricare din culorile prezentate în rândurile de mai sus.

Tu ai în garderobă o rochie albastră deja? Cum alegi să o accesorizezi?

Credit photo: unsplash.com

Citește alte articole