Trend Alert: Dungi!

tinuta in dungi

În acest sezon, ne bucurăm să REvedem o tendință fresh și versatilă: dungile! Descoperiți moduri actuale de a purta cel mai puternic trend primăvară-vară 2018 și a-lle încorpora în ținutele zilnice.

Dungile vin și pleacă din colecțiile designerilor și din garderobe, însă știm cu toții că reprezintă un design atemporal – așa că un tricou, o cămașă, o jachetă sau o rochie în dungi vor fi mereu binevenite în colecțiile proprii. Pe lângă faptul că e un print clasic, modelul cu dungi adaugă o notă de simplitate stylish outfiturilor, conectându-le vizual cu vacanțele la mare și croazierele – vara vine de la sine datorită acestui pattern.

În acest sezon orice este permis. Dungile apar în colecțiile primăvară-vară, pe podiumurile Fashion Week-urilor din întreaga lume – orizontale, verticale și diagonale, în toate culorile.

Styling-uri în dungi au fost propuse de designeri precum Phillip Lim, Balmain, Fendi, Diane von Fusenberg și Carolina Herrera, iar de foarte multe ori au apărut sub forma unor ținute complete. Aceste versiuni ale trendului folosesc tonuri pastelate care vor fi perfecte pentru ținute casual de vară.  

Vara aceasta ne vom îndrăgosti de conceptul mix & match – ne inspiră prezentarea Louis Vuitton – și vom purta dungi în diferite dimensiuni și cromatici, combinându-le și experimentând cu asimetrii, decupaje și diferite lungimi.

Dungile se potrivesc și cu alte modele – carouri, print floral sau geometric – combinațiile îndrăznețe de stiluri sunt un mod modern de a încorpora dungile în garderoba ta.

Piesele în dungi verticale alungesc optic și subțiază silueta, așa că sunt potrivite pentru femei care vor să creeze acest efect prin ținutele lor. Dungile orizontale, în schimb, sunt potrivite pentru crearea unei iluzii de forme mai pline, mai rotunjite. În orice caz, acest model poate fi folosit în jocuri smart de proporții și forme.

camasa vila camasa mango camasa mango camasa mango

1. camașă Vila  2. cămașă Mango  3. cămașă Mango  4. cămașă Mango

camasa tommy camasa mango camasa mango camasa mango in dungi

1. camașă Tommy Hilfiger  2. cămașă Mango  3. cămașă Mango  4. cămașă Mango

pantaloni mango pantaloni answear pantaloni mango pantaloni în dungi jacq de y

1. pantaloni Mango 2. pantaloni Answear  3. pantaloni Mango  4. pantaloni Jacqueline De Yong

rochie in dungi mango rochie in dungi Tommy Hilfiger rochie in dungi mango rochie in dungi answear

1. rochie Mango 2. rochie Tommy Hilfiger 3. rochie Mango 4. rochie Answear

sacou vero moda rochie missguided rochie vila in dungi rochie in dungi vila

1. sacou Vero Moda 2. rochie Missguided 3. rochie Vila 4. rochie Vila

espadrile big star espadrile big star in dungi espadrile big star in dungi espadrile tommy hilfiger

1. espadrile Big Star 2. espadrile Big Star 3. espadrile Big Star 4. espadrile Tommy Hilfiger

poseta answear in dungi poseta answear in dungi poseta hailys posta zaxy

1. poseta Answear  2. poseta Answear 3. poseta Haily’s 4. poseta Zaxy

Author: Anca Toma