Citește în 5 min 15 Dec 2022

Cum găsim cadoul perfect de Crăciun?

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Decembrie este luna în care totul se învârte în jurul cadourilor. Inspiră-te din propunerile noastre pentru cadouri reușite de Crăciun, indifferent dacă vrei să-ți alegi ceva pentru tine sau pentru cei dragi.

Mai este atât de puțin până la Crăciun și, la fel ca în fiecare an, avem aceeași problemă: nu avem idei despre ce să le luăm cadou celor dragi, fie că vorbim de prieteni, familie sau persoana iubită.

Venim în ajutorul tău cu propuneri de cadouri originale și fashioniste, iar șansele să nu găsești nimic potrivit pentru cadourile de Crăciun sunt foarte mici – sau poate chiar să îți alegi ceva pentru tine! Un lucru este sigur: vei avea destule idei din care să te inspiri!

Cadouri practice

De ani de zile, accesoriile și gadget-urile sunt printre cele mai alese produse pentru a fi oferite cadou de sărbători. Calendare, agende, ceasuri, încărcătoare de telefon, căni speciale – nu lăsa aceste cuvinte simple să te facă să crezi că sunt niște cadouri banale. Există atât de multe modele speciale încât îți vei dori să alegi ceva și pentru tine! Secretul constă în design, acesta fiind cel care schimbă un simplu obiect în ceva extraordinar.

În tendințe

Cele mai fashioniste cadouri de Crăciun sunt cele care anticipează tendințele. Așadar, dacă deja știm care va fi culoarea anului 2023, alege ceva în minunata nuanță de magenta. Lasă strălucirea violetului delicat să se reflecte în pietrele cerceilor sau pe o geantă de mână din piele și cuibărește-te pe pulovere pufoase. Cadourile de top din acest an includ și piese în stil Y2K – ceasuri împânzite cu diamante, treninguri din velur, curele cu catarame uriașe și genți mici de umăr în culori delicioase. Un  cadou în acest stil va cuceri cu siguranță inimile trendsetterilor din Generația Z.

Ce altceva merită luat în considerare atunci când cauți cadoul perfect? Alte cadouri de top pentru Crăciunul 2022 includ bijuterii personalizate care se potrivesc cu tendința de eleganță discretă, accesorii din mătase, cum ar fi eșarfe și elastice de păr, și cărți despre modă – istoriile designerilor și colecțiilor ce au marcat de-a lungul timpului. Aceste cadouri sunt o sursă de entuziasm, lărgește orizonturi și pur și simplu arată grozav pe un raft sau pe măsuță de cafea.

Artă și Design

Pentru sufletele artistice, niciodată nu poate exista prea multă artă. Arta îi înconjoară și face ca fiecare zi să fie saturată de frumusețe… Un cadou având arta ca protagonistă le va completa lumea. Ce poate fi? Aici opțiunile sunt multiple. În cautarea cadoului perfect, merita să te ghidezi după o bună doză de estetică și armonie. Lăsați reproducerea de pe blocnotes să fie cât mai fidelă posibil, în timp ce un album cu opera unui anumit artist captivează prin calitatea hârtiei și selecția perfectă a imaginilor. Sau de ce să nu optezi pentru ceva mai „tangibil”? O veioză cu o compoziție sculpturală în prim-plan va deveni, poate, începutul unei întregi colecții.

În mood de iarnă

Când „Last Christmas” îți sună în căști de la începutul lunii decembrie, luminițele de Crăciun sunt deja agățate la ferestre și camerele sunt pline de parfum de portocale, nu ai altă opțiune – și cadoul tău de Crăciun trebuie să fie păstrat în aceeași stare de sărbătoare. Din fericire, vremurile ornamentelor ieftine din plastic au trecut de mult și astăzi o poți încânta pe persoana iubită cu un cadou cu adevărat unic. Un spărgător de nuci din lemn, un ornament cu mărgele pentru brad sau o veselă cu motive de Crăciun sunt doar câteva dintre sugestiile noastre. De asemenea, te poți îndrepta către clasicele cadouri cu tematică de Crăciun, cum ar fi un pulover sau pijamale cu motive specifice: brazi de Crăciun, bastonașe dulci sau chipul Moșului. Nu în ultimul rând, există accesorii de iarnă precum o roată gonflabilă gigantică – o alternativă la sanie – pentru derdeluș, cizme de zăpadă futuriste și pulovere de lână.

Spiridușii Answear te pot ajuta inclusiv la împachetarea cadourilor. Alege din coșul de cumpărături să îți livrăm produsele ambalate pentru cadou!

 

Citește alte articole