Citește în 4 min 29 May 2019

Cum ne îmbrăcăm la plajă anul acesta?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Mare, nisip, soare și o atmosferă fericită… Adună-ți cei mai buni prieteni, ia-ți un costum de baie și dă o fugă la mare! De bagaje ne ocupăm noi – citește articolul și vezi ce costume de baie și accesorii de plajă îți vor face vacanța și mai frumoasă!

Încep concediile curând, vacanța mult așteptată e chiar după colț! Pe unde te vei distra vara asta? Ce preferi: o plajă sălbatică (sau o lagună nisipoasă) sau o stațiune plină de distracție și muzică? Indiferent de destinație, soarele va fi acolo. Pe lângă soluția de protecție solară, nu uita să iei zâmbetul cu tine peste tot, prietenii cei mai buni și – să nu uităm – costumul de baie.

Costume de baie pentru ea

Unii nu dau prea mare atenție costumelor de baie. Pentru ei nici nu contează cu ce sunt îmbrăcați, important este să stea confortabil pe plajă. Cu toate acestea, este întotdeauna mai plăcut să stai la soare știind că ai un costum de baie pe care toată lumea îl admiră. Ce purtăm pe plajă în 2019? Pentru mai multe sezoane, ne-am îndrăgostit de costume de baie dintr-o singură bucată, model din anii ’90. La modă sunt acum costumele într-o singură culoare, în special cele neon, animal print sau cele cu motive etnice. Vrei ceva mai neobișnuit cu care să atragi toate privirile? Încearcă imprimeurile cu diverse modele, decupaje asimetrice sau modelele retro.

1.Guess Jeans   2.Calvin Klein Jeans   3.Diesel   4.Calvin Klein Jeans   5.Guess Jeans

Bărbații la plajă – ce alegem?

Bermudele sunt cele mai potrivite și confortabile pentru lenevit la soare sau o tură de înot în piscină. Alege un model nu foarte larg, cu o lungime până la jumătatea coapsei sau chiar până la genunchi și car esă se poată strânge în talie cu un șiret sau un arici, astfel încât să nu se vadă în niciun caz ceva mai mult decât ar trebui ?. Atât de multe informații practice… Și cu tendințele ce facem, am uitat de ele? În primul rând, mizează pe o culoare intensă, poate fi chiar neon. Imprimeurile de top sunt cele exotice cu palmieri și flori în rol principal, deși designerii au făcut o pasiune și pentru dungi anul acesta. Nu uităm de logomanie, trend care apare chiar și pe plajă.

1.Tommy Hilfiger   2.Champion   3.Pepe Jeans   4.Calvin Klein Jeans   5.Tommy Hilfiger

Accesoriile potrivite

Ce, în afară de costumul de baie, va fi util pe plajă? Diferite tipuri de accesorii! Fete, investește într-un coș. Poate fi imens, decorat cu pompoane, franjuri și amprente – la timp pentru un prosop, cosmetice și alte lucruri necesare. Esti minimalist? O geantă de împletit este o lovitură a sezonului și se amestecă frumos cu costume de baie la modă. O rochie de plajă este un altul trebuie să aibă – poate fi sub forma unei haine grațioase, aerisite, precum și o rochie puțin sportivă, scurtă. Totul este permis! Doamnelor și domnilor – deși soarele este minunat, poate fi periculos, motiv pentru care ne înarmăm cu pălării uriașe, cu vizoare, cu pălării și cu ochelari de soare. Prosop? Desigur! Și dacă vrei să stai la soare, nu neapărat pe plajă, ia un șezlong de designer.

1.Poșetă, Pia Rossini   2.Poșetă, Answear   3.Rochie de plajă, Pia Rossini   4.Rochie de plajă, Calvin Klein Jeans   5.Rochie de plajă, Desigual

1.Ochelari de soare, Lacoste   2.Pălărie, Pieces   3.Șapcă, Calvin Klein Jeans   4.Ochelari de soare, Adidas Originals   5.Prosop, Pepe Jeans

Citește alte articole