Citește în 2 min 24 May 2019

Vară în fiecare zi – colecția African Kiss by Answear

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Tu cum întâmpini vara? Noi îi dăm un pupic fierbinte pentru că tare ne-a fost dor de ea – noua colecție African Kiss by ANSWEAR a fost creată cu gândul la razele soarelui și nisipul infinit al deșertului. Descoperă cea mai hot colecție!

African Kiss este o călătorie interesantă prin tendințe exotice și materiale de o calitate excelentă: vâscoză, bumbac, materiale răcoroase și moi pe care am adaugat motive africane în culorile verii, aceasta este colecția ideală pentru fanele hainelor stilate și confortabile în același timp.

Designerii ANSWEAR au străbătut continentul african în lung și-n lat în căutarea inspirației cât mai autentice, astfel încât colectia African Kiss sa fie deosebită și intrigantă. Design-urile originale și culorile vor schimba nu numai aspectul ținutelor tale, ci îți va îmbunătăți și starea de spirit. Preferi să fii un călător prin savană sau un animal exotic și tentant? Alegerea este a ta! Dungi de zebră, pete de leopard, piele de șarpe, nisipul cald al deșertului, cerul albastru, pământul ars de soare, toate provin din paleta de culori africană. Ce-ți poți dori mai mult?

Colecția African Kiss – experimentează ținutele de vară cu noi

Iți plac experimentele? Cu noua colectie a brandului ANSWEAR te poți juca cu diversitatea pe care ne-o oferă moda actuală și îți poți arăta diferite fețe ale personalității tale. Aproape 300 de articole ale colecției încurajează experimentele de modă, combinațiile excentrice și culorile vibrante. Indiferent dacă te afli într-o junglă sau într-un pustiu deșertic, te poți simți ca o regină africană. Această colecție este alegerea perfectă de vară pentru fiecare femeie. Descoperă alături de noi cum este să te simți ca în vacanță în fiecare zi!

Vezi colecția AFRICAN KISS >>>

Citește alte articole