Citește în 4 min 22 Dec 2023

Cum să te îmbraci la modă și după 60 de ani?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Ești o femeie cu vârstă peste 60 de ani și crezi că nu îți poți păstra stilul vestimentar trendy? Nimic mai neadevărat! Poți fi la modă și după 60 de ani! Citește articolul și inspiră-te.

Moda pentru femeile de peste 60 de ani nu trebuie să fie deloc conservatoare! Este cu siguranță o provocare, deoarece brandurile nu se gândesc întotdeauna la clientele de această vârstă. Din fericire, acest lucru începe să se schimbe și există din ce în ce mai multe opțiuni pentru femeile mature care doresc ca stilul lor să fie atât la modă, cât și confortabil. Desigur, stilul personal este important, dar la fel sunt și câteva reguli de urmat. Aflați ce să faceți pentru a crea stiluri la modă potrivite și pentru vârsta de peste 60 de ani.

Cum să te îmbraci după vârsta 60 de ani – Acordă atenție măsurilor tale

Moda peste 60 de ani poate părea uneori un subiect complicat. Totuși, tot ce trebuie să faci este să alegi croieli care se potrivesc silueta ta. Alege haine aerisite care accentuează curbele naturale ale siluetei tale.

Rochiile la modă pentru femeile peste 60 de ani pot reprezenta o problemă. Cu toate acestea, există o mulțime de stiluri potrivite pentru adeptele modei ce au o vârstă mai înaintată. Exemple grozave sunt modelele de rochii tip plic care pot fi adaptate cu ușurință la siluetă și, în același timp, acoperă imperfecțiunile. Pentru purtarea de zi cu zi, rochiile pentru femei peste 60 de ani pot fi cele evazate sau drepte care arată atât clasic, cât și modern.

Tendințele modei pentru 60+

Doar pentru că ai peste 60 de ani nu înseamnă că cele mai noi tendințe nu mai sunt pentru tine. Moda pentru femeile 60+ este, de asemenea, plină de cele mai recente informații din lumea modei, așa că fii cu ochii pe ceea ce este în tendințe în lumea modei și include câteva dintre cele mai recente completări la look-ul tău, combinându-le cu haine clasice. Ar putea fi o geantă de mână cu imprimeu șarpe, o jachetă în carouri sau o fustă plisată. De asemenea, jachetele pentru doamnele peste 60 de ani pot lua o formă de streetwear la modă și pot încânta ochiul cu culori contrastante sau texturi metalice. Cheia este să fii precaută și să selectezi cu atenție – alege doar tendințele care îți plac, ți se potrivesc și în care te simți bine.

Haine colorate pentru femeile 60+

Arta de a te îmbrăca nu înseamnă doar alegerea croielilor potrivite, ci și a combinațiilor potrivite de culori. Cu ajutorul culorilor poți face cu adevărat diferența pentru a-ți sublinia energia și a te face să arăți bine. Hainele pentru femeile peste 60 de ani ar trebui, așadar, să strălucească prin culorile lor. Ar trebui să te împrietenești cu aceste două trucuri: alegi ori monocrom, ori jocul de contraste. Monocromul nu este altceva decât purtarea unei culori din cap până în picioare. Un costum de damă sau o rochie și o haină în aceeași nuanță vor adăuga eleganță aspectului tău, în timp ce îți slăbesc silueta. Contrastele, pe de altă parte, de preferință juxtapunerea a două culori vibrante, te vor face să arăți la modă și distinctiv.

Citește alte articole