Citește în 3 min 09 Feb 2024

Minimalism matur în stilul Remain

Autor: Cristina
Minimalism matur în stilul Remain
Timp de citire 3 min

Cum arată garderoba femeii moderne? Brandul Remain și-a prezentat noul concept la Săptămâna Modei de la Copenhaga, unde a pus în scenă cele mai recente creații în spațiul sobru al galeriei Den Frie. Cu această colecție Remain demonstrează că este unul dintre brandurile daneze de top – subliniază Łukasz Witek, stilistul principal Answear.com.

Remain este un brand fondat în anul 2018 la Copenhaga de către Denise Christensen. Brandul reinterpretează garderoba feminină modernă, combinând piesele vestimentare clasice atemporale cu piese vestimentare minimaliste actuale. Remain acordă atenție detaliilor în styling-ul propus, texturile din piele de calitate fiind semnul distinctiv. Ce regăsim în colecția brandului pentru sezonul toamna-iarna 2024?

Remain la Săptămâna Modei de la Copenhaga

Noua colecție Remain a fost realizată sub îndrumarea noului director de creație Martin Asbjørn. Piesele vestimentare pentru sezonul toamna/iarna 2024 sunt inspirate de feminitate, un accent de stil definitor pentru ADN-ul brandului. Prezentarea de modă de la Copenhaga a pus în scenă, de asemenea, siluete structurate, contraste fascinante de texturi și simplitate sofisticată.

„Am vrut să combin elementele vestimentare clasice și atemporale, văzute prin ochii femeii moderne și puternice” – a explicat Asbjørn după prezentare, subliniind că a adoptat o abordare intuitivă în crearea colecției.

„Mă uit la femeile pe care le văd în jurul meu – în viața personală, dar și în societate. Pentru mine, această colecție este despre emoții și vibrații pe care întotdeauna mi-am dorit să le transmit” – a adăugat acesta.

foto: James Cochrane/Copenhagen Fashion Week

O colecție rafinată în fiecare detaliu

Prezentarea colecției semnată Remain a avut loc la Den Frie. Galeria a oferit cadrul perfect pentru stilul minimalist al colecției. Stilurile evidențiate pe catwalk au definit partea centrală a prezentării de modă. Creațiile care au deschis defilarea au avut un aspect brut și s-au remarcat prin croieli perfecte. Ținutele prezentate în continuare au făcut trecerea natural către pliuri și siluete moderne.

Remain colectie in stil minimalist
foto: James Cochrane/Copenhagen Fashion Week

“Prima colecție Remain, realizată sub conducerea noului director artistic Martin Asbjørn, a pus în valoare cele mai frumoase detalii din ADN-ul brandului și a dus procesul de creație la nivelul următor. Gama de culori neutre, completată de pasteluri saturate, s-a împletit într-un mod armonios cu formele minimaliste. Cu această colecție, Remain demonstrează că este unul dintre brandurile daneze de top” – așa își descrie Łukasz Witek, stilistul principal de la Answear.com, impresiile sale despre prezentarea de modă.

Nuanțele predominante ale colecției au inclus negru dar și tonuri închise de burgundy, verde, sau maro. De asemenea, paleta cromatică a fost completată și de nuanțe proaspete de liliac. Prin fiecare creație a brandului Remain se remarcă elementele de legătură dar și detaliile pline de rafinament.

Citește alte articole