Citește în 3 min 22 Dec 2023

Pantalonii evazați – cui se potrivesc cel mai bine?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Iată o croială care îți va alungi picioarele și îți va evidenția silueta. Pantalonii evazați – pentru cine sunt perfecți și cum să îi porți? Află mai multe din articolul nostru.

Ce sunt pantalonii evazați?

Sunt multe stiluri de pantaloni de damă, dintre care cele mai populare sunt cei drepți, clopot sau boyfriend – se găsesc în oferta magazinelor online practic în fiecare sezon. Pantalonii evazați există de foarte mult timp pe piață: au fost populari în anii 1990 și 2000, iar personalitățile care au adoptat acest stil sunt Cindy Crawford, Britney Spears, Christina Aguilera și multe altele. Astăzi, pantalonii evazați revin în tendințe.

Cum arată, mai exact? Pantalonii evazați sunt de obicei mulați pe șolduri și coapse, în timp ce se lărgesc ușor de la genunchi în jos, creând un efect mai armonios decât pantalonii clasici cu croială clopot. Aceștia vin într-o varietate de tivuri, dar cea mai bună alegere este combinație de pantaloni evazați cu talie înaltă pentru un efect maxim de alungire optică a picioarelor. Te întrebi cine ar trebui să poarte pantaloni evazați? În afară de trendsetters, acestea ar trebui să fie purtate de persoane cu anumite tipuri de siluetă.

Pentru ce tip de siluetă se potrivesc pantalonii evazați?

Datorită croiului lor specific, pantalonii evazați pot fi o problemă sau o salvare pentru silueta ta. Pentru cine va fi acest model alegerea perfectă?

Dacă ești slabă și înaltă, acest tip de pantaloni se vor potrivi foarte bine cu formele tale feminine. Croiala ușor evazată este ideală și pentru silueta de tip pară. Aceștia vor atrage atenția de la șoldurile late și îți vor echilibra proporțiile. Doamnele cu silueta tip măr își vor găsi și ele un aliat în această croială. Pantalonii evazați vor ajuta la mascarea unui abdomen proeminent, dar este important să alegeți un model cu talie înaltă.

Cine ar trebui să poarte blugi evazați?

Se pare că acest croi merge foarte bine cu denimul. Observând stilurile vedetelor de top de la Hollywood, probabil că ți-ai pus această întrebare de mai multe ori: pentru cine sunt blugii evazați? Răspunsul este foarte simplu: atunci când alegeți blugi de damă de acest tip, ar trebui să respectați câteva reguli generale.

Blugii evazați sunt potriviti pentru siluetele de tip măr și pară, atâta timp cât optezi pentru modele cu talie înaltă fără buzunare proeminente sau tăieturi. În combinație cu pantofi cu toc și o jachetă scurtă sau o jachetă de damă oversize, vei obține un look casual în acord cu tendințele actuale. Există și blugi evazați trei-sfeturi Acesti pantaloni sunt ideali pentru ținutele de inspirație boho și sunt potriviți pentru femeile cu picioare mai lungi.

Citește alte articole