Citește în 3 min 06 Aug 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul A

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Prin această serie de articole, ne dorim ca toate femeile să fie conștiente de faptul că fiecare corp este frumos. Astăzi ne vom uita la silueta de tip A numită popular ”pară”. Șoldurile late nu sunt un dezavantaj, ci un avantaj! Citește articolul și vezi trucurile noastre.

Nu-ți place că ai șoldurile late? Împacă-te cu corpul tău și transformă complexele în avantaje! Dacă partea superioară a siluetei tale este îngustă, ai un abdomen plat și un fund rotund, probabil că ești de tip A, denumită în mod obișnuit ”pară”. Nu este deloc neatrăgător acest corp și principala caracteristică distinctivă, adică șoldurile, trebuie să devină motivul mândriei tale. Iată câteva propuneri de ținute prin care să îți pui în valoare frumusețea trupului tău:

Propunerea 1

1.Rochie, Answear   2.Sneakerși, Reebok Classic   3.Geantă, Answear

Să începem cu ceva obișnuit. O rochie lejeră poate dobândi un caracter complet diferit dacă o accesorizezi într-un stil anume. Aici, modelul nostru a combinat-o cu adidași, astfel am obținut o stilizare casual. O geantă de mână cu un snake print la modă aduce un rezultat echilibrat între confort și eleganță neforțată. O siluetă A este mai îngustă în partea de sus, motiv pentru care rochia (dar și o cămașă sau pulover) ar fi super să aibă nasturi până la gât.

Propunerea 2

1.Cămașă, Answear   2.Pantaloni scurți, Answear   3.Sandale, Truffle Collection   4.Ochelari, Ray-Ban

Sau poate ceva de vacanță? Șortul și cămașa în nuanțe maro, care se potrivesc cu frumusețea eroinei noastre, sunt o lovitură. Silueta A poate purta pantaloni scurți fără frică, cu condiția să aleagă un model care să scoată în evidență abdomenul plat, iar topul trebuie să fie imprimat sau cu multe cute, volănașe, etc. Imprimeul atrage atenția și mărește vizual, iar în acest caz ne dorim să echilibrăm proporțiile. Armonia este de asemenea menținută de sandalele cu toc masiv, dar finuțe în același timp.

Propunerea 3

1.Bluză, Guess Jeans   2.Fustă, Answear   3.Sandale, Truffle Collection   4.Cercei, Medicine   

Bluzele cu mâneci bufante sunt o binecuvântare pentru silueta A, deoarece expune frumos umerii și distrage atenția de la șolduri. Fusta din denim până la genunchi impresionează prin tăierea asimetrică și curbează perfect șoldurile. Cerceii rotunzi în stilul boho sunt cireașa de pe tort a ținutei.

Propunerea 4

1.Rochie, Answear   2.Sneakerși, Reebok Classic   3.Geantă, Answear   4.Ochelari, Emporio Armani

Vrei să porți rochie dar nu știți ce stil ți se potrivește? Modelul plic este cel mai bun pentru silueta A. Rochia pune accentul pe talie, scoate în evidență bustul și se așază frumos, acoperind șoldurile largi. În versiunea casual, alege adidași pentru ea, iar pentru ocazii festive este suficient să îi înlocuiești cu sandale sau tocuri înalte.

Citește alte articole