Citește în 2 min 01 Aug 2019

Mix & Match: Ce haine bărbătești de vară merg purtate și toamna?

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Reducerile de vară sunt perioada ideală pentru a-ți cumpăra articole practice și universale, ce pot fi purtate oricând. Citește articolul și vezi ce haine îți poți cumpăra din perioada reducerilor.

A doua jumătate a verii este presărată de reduceri la tot pasul, iar magazinele fac un mix foarte bun între categoria de reduceri și categoria de new arrivals. Îți recomandăm să nu te limitezi doar la una din cele două, aruncă un ochi atât pe ce este cu până la 70% mai ieftin, dar inspiră-te și din noile colecții pentru a-ți stabili cum vei purta hainele nou cumpărate și cu ce le vei asorta.

Mergi pe clasic

Jachete, trench-uri, cămăși, pantaloni chinos…Acestea sunt unele dintre elementele principale ale unei ținute bărbătești elegante, ușor casual, foarte versatile, ce pot fi purtate cu multiple ocazii. În perioada de reduceri, cămășile (de toate felurile: colorate, albe, cu imprimeu sau fără, etc.), sacourile și trench-urile sunt de multe ori incluse în ofertă. Gândește-te că nu vei trece direct la geacă de fâș, te vei bucura de ceva mai subțire cel puțin încă o lună de toamnă.

1.Cămașă, Medicine   2.Sacou, Medicine   3.Pantofi sport, Tommy Hilfiger   4.Cămașă, Scotch & Soda   5.Pantaloni, Diesel

Streetwear – de vară sau de toamnă?

Dacă stilul tău vestimentar este preponderent streetwear, bazat pe tricouri, jeanși și sneakerși, atunci este clar că acum este cel mai bun moment de shopping pentru tine. Poți să vânezi niște tricouri ce au făcut parte dintr-o ediție specială și au mai rămas doar câteva bucăți. Odată ce ți-ai definit stilul, pe timp de toamnă încearcă ceva nou, fă-ți un upgrade: adaugă un o jachetă parka imprimată cu un desen neobișnuit sau o jachetă din denim cu o notă mai originală.

1.Tricou, Levi`s   2.Teniși, Pepe Jeans   3.Hanorac, Diesel   4.Jachetă, Levi`s   5.Jeans, Levi`s

 

Vezi SUMMER SALE aici >>>

Citește alte articole