Citește în 3 min 23 Jul 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul E

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Ești mică de înălțime, iar trunchiul tău nu prezintă scobitură în talie. Tot timpul ai o problemă cu alegerea hainelor potrivite. Cu siguranță ești silueta de tip E. Vezi cum să-ți accentuezi frumusețea corpului tău pentru un plus de încredere în sine!

Nu fiecare siluetă este perfectă, dar fiecare este frumoasă – acesta este mesajul proiectului nostru, în care ne dorim, în primul rând, gândirea pozitivă despre noi înșine conform filosofiei pozitive a corpului. Complexele fizice îți pot face viața dificilă, așa că vrem să îți arătăm cum poți să lași deoparte nemulțumirile față de corpul tău și să te iubești așa cum ești. Primul pas este să îți descoperi punctele forte și să înveți să le evidențiezi. Astăzi vom aborda încă o literă a alfabetului, silueta E.

Caracteristica acestei siluete este faptul că umerii, șoldurile și bustul sunt de aceeași lățime și fără curbe. În același timp, silueta E este delicată și foarte ușor de stilizat. Nu-ți fie teamă de culori și printuri, expune-ți corpul și poartă hainele potrivite ca mărime. Evită supradimensionarea articolelor, nu te avantajează acest stil. Caută mereu să îți exprimi feminitatea, deci nu trebuie să te ferești de franjuri, fuste și rochii, bijuterii delicate sau centuri înguste care să îți accentueze talia. Gențile de mână mari și pantofi masivi nu sunt pentru tine – poți alege niște adidași finuți, balerini sau pantofi cu toc subțire.

Ținute pentru silueta E

Cum să-ți evidențiezi frumusețea? Alege întotdeauna doar stilurile și culorile corespunzătoare siluetei tale. Modelul nostru, Sylwia, este o figură tipică literei E, ea poate de asemenea să se laude cu picioare foarte frumoase și bine definite, de aceea fustele mini sunt create fix pentru ea. Femeilor cu o figură delicată nu trebuie să le fie teamă nici de pulovere strâmte.

1.Fustă, Miss Sporty   2.Pulover, Calvin Klein   3.Teniși, Answear

În cazul unei staturi mici de înălțime, trebuie să ne concentrăm asupra maximizării prelungirii picioarelor – în acest caz, salopeta. Culoarea trebuie să fie unitară, pentru a te face să pari mai mare. Pentru un plus de culoare, alege pantofii colorați. Cât despre bijuterii, ține cont de proporții. Femeile cu forme delicate ar trebui să aleagă modele mici și nu copleșitoare.

1.Salopetă, Answear   2.Poșetă, Answear   3.Pantofi, Answear   4.Cercei, Medicine

A fi mică de înălțime este un complex inutil. Mai întâi de toate, trebuie să apreciem că suntem mici și delicate. În al doilea rând, trebuie să învățăm să ne stilizăm ținutele în funcție de siluetă. Când alegeți un costum, asigurați-vă că pantalonii sunt cu talie înaltă – aceasta vă va extinde și mai mult picioarele. Bluzele, cămășile sau topurile casual întotdeauna trebuie băgate în pantaloni – este un truc simplu, dar eficient.

1.Top, Answear   2.Sacou, Answear   3.Pantaloni, Answear   4.Curea, Pieces   5.Sandale, Silvian Heach

Citește alte articole