Citește în 3 min 24 Jul 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul K

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Frumusețea nu se termină cu mărimea 36. Iubește-te așa cum ești și apreciază-ți punctele forte – de data aceasta vom examina silueta de tip K.

Silueta K este foarte bine proporționată, cu talia evidențiată, deși restul trupului pare plin, rotund și în același timp foarte feminin. Șoldurile mari și bustul rotund sunt punctele sale forte, care merită să fie subliniate, dar reprezentanții tipului K preferă să acopere și să se plângă de formele lor. Foarte greșit! O dimensiune mai mare de 36 nu trebuie să te țină departe de a fi bine îmbrăcată și mulțumită cu corpul tău – vezi ce minuni stilistice se pot face pe silueta K.

Propunerea 1

1.Jeanși, Lee   2.Cămașă, Answear   3.Sandale, Answear   4.Geantă, Answear

Să începem cu un set ușor casual, grozav pentru diverse evenimente informale. Jeanșii și cămașa albă este o combinație clasică, despre care știm că arată bine pe orice femeie. Pentru a accentua o talie subțire, puteți face un nod în talie. Accesoriile joacă și ele un rol foarte important. Cu cât porți o măsură mai mare, cu atât și geanta trebuie să fie mai mare – astfel, proporțiile vor fi păstrate și vei avea o prezență echilibrată. O geantă mare din rafie va funcționa mai ales vara și se va potrivi foarte bine cu look-ul acesta. Să nu neglijăm încălțămintea – poartă cu încredere sandale într-o culoare frumoasă și însorită. Aici principiul este similar cu dimensiunea genții – tocurile masive se potrivesc foarte bine femeilor cu forme mai pline.

Propunerea 2

1.Rochie, Answear   2.Curea, Pieces   3.Sandale, Answear   4.Geantă, Answear   5.Ochelari, Burberry

”O rochie însorită pentru o vară însorită” este o altă propunere pentru o siluetă K. O trenă subtilă și un volănaș romantic pe umeri reprezintă o combinație perfectă pentru forme de clepsidră – scoate în evidență toate atuurile sale. Talia a fost în plus subliniată cu o centură largă. Culoarea galbenă a rochiei devine și mai interesantă dacă adaugăm câteva accesorii contrastante: sandale cu print zebră și o geantă albă cu mâner de lemn.
Propunerea 3

1.Rochie, Answear   2.Geantă, Answear   3.Sandale, Answear

Rochia înflorată, nu numai că este foarte la modă, dar este creată pur și simplu pentru silueta K. Expune bustul și talia și, în plus, subțiază întreaga statură. Print-ul floral este potrivit pentru lunile de vară. Stilul este din nou completat cu accesorii – de această dată suntem și ghidați de dimensiunea lor proporțională.

Citește alte articole