Mix & Match: Cum combini ce-ți iei de la reduceri cu colecțiile noi?

Mai este o lună de vară, sunt reduceri în toate magazinele și în același timp apar și primele colecții de toamnă. Ce cumpărăm de la reduceri și cum putem combina articolele de vară cu tendințele noului sezon? Vezi sugestiile noastre – alege, combină și creează stiluri noi la care nu te-ai fi gândit.

A doua jumătate a verii este o perioadă ideală de shopping – prețurile ajung chiar și cu 70% mai mici la toate colecțiile de vară, iar în același timp apar noi produse pentru sezonul următor. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru toți fanii modei – atât pentru cei care sunt trendsetteri, cât și pentru cei care caută comori ascunse la prețuri atractive. Profitând de reducerile de vară, poți găsi câteva ținute trăznet dacă accesorizezi elemente din două sezoane diferite. Hainele de vară se pot combina cu noutățile de toamnă fără nicio problemă.

Ce să cumperi de SUMMER SALE? Țesături naturale

Colecțiile de vară sunt pline de țesături prietenoase cu corpul nostru: bumbac, viscoză, in și multe altele. Nu trebuie să le alegi doar pentru vremea caldă – hainele din țesături naturale pot fi purtate tot anul, combinate cu altele ceva mai groase cum ar fi lâna. Așa că vizează cămășile din bumbac, rochiile vaporoase și fustele midi confecționate din viscoză sau lyocell. Vor fi utile și toamna!

1.Pantaloni, Medicine   2.Rochie, Medicine   3.Fustă, Vero Moda   4.Cămașă, Medicine   5.Fustă, Answear

Ce să cumperi de SUMMER SALE? Denim

Denimul este atemporal și poate fi purtat tot anul. Porți să porți o jachetă din denim cu aplicații  atât vara, cât și toamna. Blugii culotte la modă pot fi acum combinați cu sandale cu talpă ortopedică, iar în câteva luni, înlocuiești sandalele cu cizme sau botine.

1.Jeans, Vero Moda   2.Jachetă, Calvin Klein Jeans   3.Jachetă, Haily`s    4.Jeans, Pepe Jeans  5.Jachetă, Desigual

Noutăți de toamnă cu care să combini hainele de vară

Noutățile de toamnă sunt foarte diverse – culori mai reci, imprimeuri mai puternice, precum și materiale atractive, printre care domină tricoturile și pielea din diferite variante. Acum puteți să vă aprovizionați cu o rochie din satin și fustă din tul. Purtate vara, hainele se vor așeza cu lejeritate, iar în zilele mai reci vor arăta foarte bine cu un palton sau pulover mai gros. Rochiile de vară și fustele vaporoase pot fi combinate cu o jachetă scurtă (hitul modei streetwear) sau cu un cardigan sau pulover gros. O fustă de piele se va potrivi perfect cu un pulover în zilele tomnatice, dar o poți combina și cu o cămașă subțire în timpul verii. Alegerea este a ta – nu te limita, combină țesături și culori cât mai diverse și nu te teme de soluții ieșite din tipar!

1.Fustă, adidas Originals   2.Rochie, Glamorous   3.Cardigan, Scotch & Soda   3.Jachetă, adidas Originals   5.Fustă, Guess Jeans

Author: Georgiana Pana