Citește în 3 min 17 Jul 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul L

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Înaltă și slăbuță – acesta este rezumatul siluetei L. Dacă te regăsești în această scurtă descriere, citește articolul și vezi ce outfit-uri ți se potrivesc.

De data aceasta ne concentrăm asupra literei L – femeile care au această siluetă sunt preferatele designerilor și stiliștilor. De cele mai multe ori, apariția lor se poate asemăna cu o adevărată prezentare de modă. Cu toate acestea, nu le sunt potrivite orice articole vestimentare. Vezi propunerile stiliștilor noștri pentru siluetele de tip L:

Propunerea 1

1.Salopetă, Pinko   2.Șlapi, Melissa   3.Cercei, Medicine

Salopeta este un element dificil de stilizat, dar nu și în cazul siluetei L. Aici, obstacolul nu este nici înălțimea, nici figura subțire. Stilistul nostru a pregătit un combinezon într-o nuanță de roșu aprins. Volănașele adaugă un plus de feminitate, precum și cercei lungi din pene decorative. Amintiți-vă, dacă sunteți un tip L, evitați forme unghiulare, nu numai în haine, ci și în bijuterii. În loc de triunghiuri și dreptunghiuri, ținutele cu forme rotunde care pun accent pe trăsăturile delicate sunt cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Propunerea 2

1.Pulover, Vila   2.Fustă, Femi Stories   3.Mocasini, Answear

Încă o ținută care i se potrivește unei femei cu silueta L: fusta 3 sferturi și un articol oversized în partea de sus. Fusta 3 sferturi are tendința de a ”scurta” ținuta, de aceea este o alegere foarte bună în acest caz. Bluzele oversized aduc un plus de feminitate prin modul în care acestea se așază pe corp. Desigur, depinde foarte mult și de material – puloverele subțiri vor fi o alegere bună de fiecare dată pentru o femeie înaltă și slabă.

Propunerea 3

1.Tricou, Medicine   2.Fustă, Miss Sixty   3.Balerini, Melissa   4.Poșetă, Versace Jeans

Picioarele lungi și frumoase merită să fie expuse! Ca să obții o ținută avantajoasă pentru silueta ta, lipsită de banalitate și potrivită pentru mai multe tipuri de evenimente, alege o fustă scurtă din denim acoperită cu un tulle: astfel nu vei atrage atenția într-un mod nepotrivit, oriunde ai alege să porți această ținută. Lângă un articol atât de extravagant, în partea de sus se potrivește cel mai bine ceva simplu, un tricou alb și o geantă într-o singură culoare, fără inserții. Unde ai purta această ținută?

Citește alte articole