Citește în 3 min 16 Jul 2019

Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul T

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Fiecare siluetă are avantajele și dezavantajele ei. Moda este instrumentul prin care ne putem scoate în evidență atuurile și de a estompa ceea ce nu ne place chiar așa de mult la aspectul nostru fizic. Află ce articole te avantajează dacă ai silueta de tip T – mai pe scurt, dacă ești minionă.

Trebuie să ne iubim și să ne acceptăm corpul așa cum este el. Cel mai important este că avem nevoie de anumite instrumente pentru a obține tot ce este mai frumos din silueta noastră. Aici intră în scenă moda – fiecare dintre noi are un anumit tip de siluetă. Astăzi vom vorbi despe tipul T, micuță de înălțime, cu umerii și șoldurile înguste.

Propunerea 1

1.Rochie, Answear   2.Cizme, Solo Femme

Ce avem nevoie pentru o siluetă minionă: o culoare veselă și un imprimeu care să ne avantajeze, evidențierea taliei și artificii prin care să mascăm bustul plat și șoldurile înguste. Rochia propusă  de noi îndeplinește cu succes toate condițiile de mai sus: bulinele se poartă în continuare, deci bucură-te de ele! Rochia are volănașe în partea de sus și de jos, iar la mijloc este evidențiată silueta cu un elastic pentru a aduce cât mai mult cu forma unei clepsidre. Pentru încălțăminte, trebuie să alegi ceva prin care să nu dai impresia de ”too much” în partea de sus. Așadar, cizmele sunt exact ce ai nevoie.

Propunerea 2

1.Pulover, Calvin Klein   2.Pantaloni, Answear   3.Teniși, Answear   4.Ochelari de soare, Ray-Ban   5.Poșetă, Polo Ralph Lauren

O ținută mai relaxată, pentru o plimbare în oraș sau o sesiune de shopping, este cea a pantalonilor largi. Dacă ai silueta de tip T, evită să porți pantaloni mulați. Cele mai bune modele pentru tine sunt pantalonii evazați purtați cu o bluză oversized. Pentru a se remarca faptul că ai niște trăsături finuțe, îți poți rula mânecile pentru a avea încheietura mâinii vizibilă. Lângă un outfit atât de albastru, putem să spargem gheața cu o pereche de sneakerși albi.

Propunerea 3

1.Rochie, Answear   2.Sandale, Answear   

Rochiile kimono se potrivesc de minune siluetei T – evidențiază talia și picioarele subțiri. Mânecile ușor bufante maschează dimensiunile mici din partea superioară a corpului. Imprimeurile înflorate au tendința de a supradimensiona articolele vestimentare, așa că tocmai ți-ai găsit rochia perfectă!

 

One thought on “Cum te îmbraci în funcție de siluetă – tipul T”

  1. tot mai multe branduri vin pe piata cu haine croite special pentru persoane minione. mi-as dori sa gasesc aceste piese si pe site-ul dvs.. .

Comments are closed.

Citește alte articole