Citește în 3 min 27 Apr 2017

Cum te poti relaxa purtand pantofi cu toc?

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 3 min

De la 3 la 12 centrimetri, cu platforma sau fara, de la branduri de top sau mainstream, modelele pantofilor cu toc ne cuceresc in fiecare sezon cu designul lor atat de atractiv.

Trendurile sezonului 2017 sunt insa o incantare si pentru picioarele noastre 🙂 Se poarta tocurile de dimensiuni medii, stilelettos raman niste clasici pe cand tocul Mary Jane devine vedeta acestui sezon.

O veste buna pentru confortul nostru 🙂 Ne putem bucura de trenduri iar in acelasi timp vom putea pasi relaxate pe asfalt, parchet sau pe iarba, in functie de ocazia in care ii purtam.

Iar pentru 100% confort, 100% stil si 0% durere de picioare, iti recomandam urmatoarele:

♥ Fii sigura ca alegi marimea corecta ♥

Printre cele mai frecvente greseli pe care le poti face atunci cand iti cumperi pantofi cu toc online este sa comanzi marimea gresita. Chiar si 2 cm pot face diferenta asa ca recomandarea noastra este sa iti alegi modelul cu dimensiunea potrivita lungimii talpii tale. De exemplu, marimea 37 de la doua branduri diferite poate fi de 23.5 cm sau 23.7 cm.

Cei 0.2 chiar fac diferenta iar daca ti-i comanzi prea mici sau prea mari cu siguranta nu vor fi confortabili.

♥ Afla mai multe despre ce tip de talpa ai ♥

Intr-un articol precedent te invitam sa iti uzi talpile, sa te asezi apoi pe o coala de hartie alba si sa fii atenta la urma care ramane. Talpa ta poate fi plata sau arcuita iar in functie de acest aspect poti alege forma calapodului. Reciteste aici articolul 

♥ Si tocul gros face piciorul frumos ♥

Chiar dacain fotografii vedetele care poarta stilettos sunt tot timpul cu zambetul pe buze, adu-ti aminte ca pe ele intotdeauna le asteapta soferul 🙂 Asa ca, daca ai o zi plina de intalniri sau iti doresti o noapte de dans in club, renunta la tocurile cui si adopta pantofi cu tocul mai gros care sunt la fel de stylish. Daca totusi este un eveniment super important care cere un dress code de seara, cumpara-ti o pereche de pantofi cu elemente glitter. Cei de la Steve Madded sunt special creati pentru asa ceva 🙂

♥ Stilettos dar cu un pic de platforma ♥

Daca tocul gros pur si simplu nu este genul tau sau daca tinuta black tie o impune, atunci cauta sa porti pantofi stilettos care prezinta o platforma de minim 1 cm. Iti garantam ca te va scuti de o pereche de balerini de schimb sau o cutie de plasturi consumata.

♥ Ia o pauza ♥

Vorba aceea – Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese – se aplica si in cazul purtarii pantofilor cu toc. Daca esti la birou sau locatia ti-o permite, incearca sa iti odihnesti picioarele din cand in cand, fara a pune presiune pe talpa.

♥ Barete cat mai late ♥

Cu cat sunt mai multe barete si mai subtiri, cu atat chinul va fi mai mare. Daca totusi situatia ti-o permite, incearca sa porti pantofi cu barete cat mai late, astfel incat acestea sa nu te “taie”

Vezi aici toate modelele de pantofi cu toc comozi >

Citește alte articole