Citește în 2 min 31 Oct 2022

De vorbă cu Maurice Munteanu – Ce merită să cumperi de Black Friday?

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

De îndată ce se apropie luna noiembrie, pe buzele tuturor se citește numai ”Black Friday”. Probabil încă te întrebi de ce este atât de important acest eveniment. Îți spunem noi de ce, și nu numai noi, ci și Maurice Munteanu. Iată de ce merită să îți cumperi haine (și mai ales ce fel de haine) de Black Friday:

De ce e bine să faci cumpărături de Black Friday?

Primul motiv pentru care merită să acorzi atenția cuvenită campaniei de Black Friday este pentru că aceasta începe exact înainte de sezonul rece, iar în sezonul rece avem nevoie de haine mai costisitoare, cum ar fi geci de puf sau paltoane din lână. Black Friday este un moment perfect pentru a-ți achiziționa aceste produse, fiind la un preț mult mai redus față de restul anului.

În al doilea rând, după Black Friday urmează perioada cadourilor. Dacă tragi linie după ce cumperi cadouri pentru toți cei dragi, vei vedea că o reducere de cel puțin 50% va fi foarte benefică pentru bugetul tău. Așadar, este o perioadă foarte bună să îți pregătești cadourile pentru luna decembrie. Când se apropie ziua de Crăciun, nu vei mai avea nicio problemă!

De vorbă cu Maurice Munteanu

Am stat de vorbă cu Maurice Munteanu și ne-a prezentat produsele lui preferate din oferta noastră de Black Friday. Fiecare produs este prezentat în mai multe ținute, pentru a înțelege mai bine cât de important este să cumperi haine versatile.

Vezi toată oferta de MAGIC BLACK FRIDAY aici

Iată piesele preferate ale lui Maurice Munteanu pentru o toamnă plină de stil și un shopping de calitate de Black Friday:

 

 

Citește alte articole