Citește în 4 min 07 Sep 2022

Descoperă cele mai inedite moduri de legat șireturile!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Șireturile reprezintă un accesoriu simplu și de efect pentru întreaga ținută. Este important să alegeți culorile potrivite și să descoperiți moduri inedite de legat sireturile astfel încât să creați un look original. Anumite tipuri de legare a șireturilor oferă o abordare funcțională, în timp ce unele urmăresc un look stilat. Fiecare model vă oferă oportunitatea de a vă exprima individualitatea și spiritul creator.

Alege modelul de șireturi potrivit

Cea mai comună modalitate de a vă evidenția și sublinia individualitatea, constă în folosirea șireturilor obișnuite sau non-standard. Sunt acele șireturi albe sau negre, plate. Totuși, alegerea unor modele de șireturi potrivite reprezintă o decizie strict personală și nu trebuie să fie influențată.

Pentru un look formal, alegeți șireturi înguste, rotunde și fine. Acest tip de șireturi sunt perfecte pentru pantofii Oxford, brogues, eleganți. Pentru încălțămintea sportivă, șireturile sunt groase și plate și mai lungi ca cele formale.

Deoarece sunt atât de multe modele de șireturi pentru adidași, este important să le alegeți pe cele potrivite și să descoperiți câteva moduri de legat șireturi geniale.

Culoarea corectă a șireturilor

Culoarea unor șireturi va avea un impact semnificativ asupra aspectului pantofilor și întregii ținute. În general, recomandăm alegerea unor șireturi în nuanțe cât mai apropiate de culoarea pantofilor. Astfel, întregul ansamblu va arăta modest, dar elegant.

Modelele de sireturi colorate sunt grozave pentru ținutele casual sport și vor crea un aspect unitar. Șireturile colorate reprezintă o modalitate accesibilă și rapidă de a da un ton îndrăzneț stilului. Culoarea şiretului va pune în valoare încălțămintea și vă poate ajuta să transformați o ținută banală, clasică, într-una îndrăzneață, care va atrage admirația tuturor.

Cum să legați șireturile pentru a obține un look original? Modele pe care nu le știai

Legarea șireturilor reprezintă o tehnică pe care o deprindem încă din primii ani de viață. De cele mai multe ori, legăm șireturile din instinct. Însă există câteva moduri de legat șireturi, pentru a oferi pantofilor un aspect individual, autentic.

Tehnica încrucișată este una dintre cele mai rapide modalități și poate fi utilizată pentru orice tip de pantofi. Tehnica tip fundiță este perfectă pentru pantofii sport. Optați pentru șireturi colorate pentru a vă scoate în evidență feminitatea. Tot pentru un look extrem de feminin, potrivit pentru vară, vă recomandăm să alegeți șireturi în culori pastelate și tehnica de legare tip soare.

Moduri de legat șireturi pentru stilizări masculine, dar îndrăznețe? Puteți încerca să vă exprimați spiritul creativ și să alegeți legarea șireturilor tip tablă de șah. Recomandăm alegerea unor modele șireturi în culori diferite, pentru o notă particulară de atractivitate.

Există o mulțime de idei creative în care să vă legați șireturile, în special în cazul pantofilor sport. Trebuie doar să alegeți modelele de sireturi pentru adidasi în culori care să vă reflecte personalitatea și să descoperiți noi modalități individuale despre moduri de legat șireturi creative.

Cum să legați șireturile fără să se vadă?

Vă pasionează moda street style, urbană, cu mici accente grunge și simțiți nevoia să ascundeți șireturile atunci când ieșiți în oraș? Dacă vrei să aflați cum să legați șireturile fără să se vadă, ei bine, tot ce aveți de făcut este să legați efectiv șireturile și să le ascundeți sub limba pantofilor. Recomandăm să alegeți șireturi în culori vii sau multicolore, alături de o pereche de adidași cu talpă groasă. Rezultatul va fi unul excepțional.

Lăsați-vă pantofii să-și arate individualitatea într-un mod cât se poate de distractiv! Explorați diferitele modele de șireturi și găsiți tipul de legare potrivit pentru încălțămintea și stilul vostru de viață.

 

 

Citește alte articole