Citește în 3 min 13 Feb 2023

Determined to rise – când ”determinarea” este numele tău

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Nu există o forță mai mare în lumea aceasta decât determinarea unei femei! În cea mai recentă colecție Answear.LAB, Determined to rise, brandul celebrează toate femeile care, în ciuda tuturor piedicilor din jur, reușesc să se ridice de fiecare dată și să ducă la capăt ceea ce au început!

O femeie hotărâtă nu renunță niciodată

Prea hotărâtă ca să ai îndoieli, prea optimistă ca să îți fie teamă, prea determinată ca să fii învinsă – așa ești tu. Nu contează cine ești, de unde vii sau ce stil de viață ai, tu nu te vei lăsa cuprinsă de frică, depresie sau momente fără speranță. Cu toții trecem prin astfel de momente, undeori îți dorești să dispari și să iei o pauză de la tot, să lași totul deoparte. Este ok să te simți așa din când în când, dar doar pentru o scurtă perioadă, astfel încât să îți încarci bateriile și să te pregătești pentru încă o rundă. Cel mai important este să te ridici. Vrei să simți că viața merită trăită în fiecare secundă? Atunci nu lăsa greutățile să pună stăpânire pe tine, să îți domine mintea. Ridică-te, zâmbește și mergi mai departe!Nu te da bătută oricât de greu ar fi.

Determinarea – cea mai bună prietenă a ta

Determinarea este ceea ce îți aduce pace în suflet, te impinge să mai faci un pas în ciuda greutățile pe care le întâmpini în drumul tău spre succes. Determinarea, la fel ca o prietenă foarte bună, te ține departe de ispitele ce te-ar putea face să renunți, te încurajează să mergi mai departe, te motivează.

Nu există ceva mai puternic decât o femeie hotărâtă să reușească. Fă-ți treaba așa cum știi tu mai bine și lasă frica deoparte! Ai încredere în talentul tău, în intuiția ta dar fără să ridici picioarele de pe pământ. Answear.LAB este aici să te susțină. Descoperă colecția Determined to rise și luptă în continuare pentru visele tale.

Citește alte articole