Femei pentru femei…Surori. SISTERHOOD – Colecția ediție limitată Answear.LAB

Georgiana
|
02 March 2023
|
Timp de citire 4 min
Timp de citire 4 min

Sisterhood is power! Sisterhood is hope! Sisterhood is the future! Brandul Answear.LAB aduce în atenția tuturor faptul că sprijinul reciproc al femeilor nu este doar un mit. Cea mai recentă colecție în ediție limitată, SISTERHOOD, îmbină armonios lumea modei cu cea a artei și celebrează prietenia și solidaritatea între femei în toate domeniile.

 

Femeilor puternice nu le este teamă să sprijine alte femei, să le ofere încrederea de care au nevoie. La urma urmei, avem o putere nemărginită și știm cum să o folosim – de aceea foarte multe femei acționează împreună pentru un scop comun. Ne completăm calitățile, punctele forte și talentele și pornim la drum împreună pentru a ne îndeplini un vis. Femeile sunt precum surorile – merg de mână prin viață indiferent de piedici. Femeile se încurajează între ele, se ajută, motivează și luptă alături pentru ceea ce își doresc. Aceasta este viziunea celei mai recente colecții Answear.LAB, Sisterhood.

Sisterhood, sau frăția feminină, este o contrabalansare a tendinței sociale bazate pe o cultură patriarhală. Sisterhood înseamnă sprijin și empatie. Pe o asemenea fundație, poți construi relații bazate pe respect și susținere, ceea ce conduce fiecare femeie la cea mai bună versiune a sa. Femeile nu pun etichete, nu judecă și nu critică alte femei. Nu trebuie să fii rudă de sânge cu o altă femeie pentru a o putea numi ”sora ta” – fii solidară și susține femeile din jurul tău, iar ajutorul ți se va întoarce negreșit.

 

O colecție plină de putere feminină

 

Fiecare dintre noi poate purta ceea ce își dorește fără să atragă priviri invidioase și critici, mai ales din partea altor femei. Noi suntem surori, iar prin stilul propriu, putem să ne exprimăm exact așa cum suntem, fără a mai fi nevoie de cuvinte. Tocmai de aceea, în colecția SISTERHOOD vei găsi numeroase simboluri ascunse și referințe despre ce înseamnă frăția feminină. Roz – culoarea emblematică a colecției – simbolizează dragostea și înțelegerea necondiționată pe care femeile ar trebui să le aibă una pentru cealaltă. Rozul este romantic și intim în același timp. În psihologia culorilor, rozul este un semn de speranță care dă senzația că totul va fi bine. Rozul este, de asemenea, culoarea emblematică a designerului feminist de modă Elsa Schiaparelli, a cărei muncă i-a inspirat pe designerii Answear.LAB. În colecția SISTERHOOD, nuanța energică de roz intens este prezentă pe rochiile din satin, paltoanele din piele, fustele din tul și costumele de damă. Această nuanță este însoțită de un albastru denim calmant și un argintiu futurist care se referă la planurile de viitor și sfera visurilor noastre. Nu doar bijuteriile și aplicațiile atrăgătoare de pe blugi și katane din denim sunt strălucitoare, ci inclusiv hainele: jachete bomber argintii, jachete biker, topuri și fuste.

SISTERHOOD is power!

Sisterhood afectează fiecare aspect al vieții, motiv pentru care colecția SISTERHOOD depășește cu mult lumea modei, conectându-se cu muzica și arta. Fiecare dintre aceste zone interacționează între ele și poate fi purtătoare de sloganuri importante și o scânteie pentru a iniția schimbări în societate. Campania SISTERHOOD este, de asemenea, multidimensională, conectând femei angajate, pline de putere și se susțin zilnic. Atracțiile principale ale colecției sunt tricourile și hanoracele cu colaje imprimate de Ania Glik – o talentată artistă de origine poloneză care a colaborat cu cele mai mari case de modă de-a lungul carierei sale. Ania Glik a creat o serie de 6 colaje digitale special pentru Answear.LAB cu sloganuri care exprimă puterea fraternității dintre femei. Simbolurile fraternității, cum ar fi mâinile feminine împreunate, apar aici lângă sloganurile „STAND BY YOUR SISTER” sau „SISTERHOOD GIVES YOU POWER” sau „ HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION”. Împreună distribuim acest mesaj despre puterea fraternității dintre femei și îl dăm mai departe!

 

Urmărește-ne pe Social Media:

Cuprins