Citește în 3 min 19 Jan 2023

In women we trust – Despre puterea încrederii

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

O femeie puternică iubește și iartă, își cunoaște valoarea și pleacă atunci când nu este apreciată, o ia mereu de la capăt dacă este nevoie și nu renunță niciodată. Această femeie are încredere în forțele propria, iar cei din jur o apreciază și știu că se pot baza pe ea.

Totul este o probă de încredere

Cu ocazia lansării acestei colecții Answear.LAB, In women we trust, haideți să vorbim despre încredere – o parte importantă din ceea ce înseamnă success, fericire, relații interpersonale atât romantice, cât și în cazul celor profesionale. Încrederea este precum oxigenul: fără încredere nu poți menține flacăra unei relații. Fără încredere, orice relaționare este lipsită de umanitate, lasă în urmă multă dezamăgire, tristețe și resentimente.

Odată cu încrederea apare și curajul – curajul de a spune adevărul, de a întinde mâna pentru împăcare celor care te-au rănit sau te-au dezamăgit. Să nu uităm și de empatie, prin care apreciezi oamenii din jurul tău, le arăți respectful cuvenit, le oferi o mână de ajutor atunci când au nevoie, iar totul se va întoarce înzecit către tine.

Tu ești de încredere?

Ești de încredere atunci când ești un om pe care te poți baza, așa că fii o femeie în care alte femei să aibă încredere! Sinceră, curajoasă, plină de speranță, apreciată și plăcută, care este mândră de viața ei și se poate numi o „femeie de succes”. În spatele femeilor ca tine există un trib de femei loiale. Împreună, unite de una dintre cele mai prețioase legături – legătura de încredere și sprijin – puteți realiza enorm de multe!

O colecție pe care te poți baza

“In women we trust” este cea mai recentă colecție Answear.LAB, iar numele simbolizează unitatea femeilor, a empatiei și a sprijinului reciproc. Printurile grafice în alb și negru cu umbre energice de roșu și oranj definesc această colecție. Combinațiile neconvenționale și stilurile combinate te vor ajuta să începi noul an cu un capitol al vieții tale plin de încredere și loialitate din partea comunității!

Citește alte articole