Citește în 2 min 29 Mar 2019

DUA LIPA – Noul Brand Ambasador PEPE JEANS

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

O nouă colecție a fost lansată de Pepe Jeans: cântăreața Dua Lipa s-a alăturat brandului pentru promovarea sezonului primăvară-vară 2019. Rezultatul? Îți vine să dansezi când îmbraci hainele lor ?!

Brandul englezesc a mizat întotdeauna pe 4 mari jockeri: muzică, denim, cultură și multă Londra! După alte colaborări de succes, precum cele cu Sienna Miller, Cara Delevigne sau Alexa Chung, ce altă celebritate ar fi fost mai potrivită pentru a fi brand ambasador Pepe Jeans decât Dua Lipa?

Cântăreața în vârstă de 23 de ani a câștigat deja primul său Grammy și premiul Brit Awards. Pepe Jeans și Dupa Lipa au multe în comun: amandoi împărtășesc aceeași dragoste pentru cultura britanică: ”Este un brand britanic, iar coincidența a fost ca sediul lor să fie foarte aproape de locul unde am crescut, tocmai de aceea simt că avem foarte multe în comun. Pepe Jeans este un simbol al Londrei, iar colaborarea cu ei înseamnă foarte mult pentru mine” – a declarat cântăreața.

Un alt motiv pentru care artista a acceptat cu brațele deschise această colaborare se datorează inițiativei TRU BLU, prin care Pepe Jeans reinventează modalitatea de producție a jeanșilor cu scopul de a minimiza impactul asupra mediului înconjurător.

Pepe Jeans & Dua Lipa

Noua colecție Pepe Jeans pentru sezonul primăvară-vară 2019 se bazează pe elemente din denim și pe designul caracteristic al brandului. Ședința foto de prezentare a colecției a fost realizată de David Sims (fotograf britanic recunoscut pentru colaborările sale cu Nirvana și David Bowie), profesionalismul său ajutând-o pe Dua Lipa să se simtă în largul ei pe tot parcusul photoshooting-ului.

 

Vezi aici colecția PEPE JEANS & DUA LIPA >>>

Citește alte articole