Citește în 2 min 04 Apr 2019

Training cu Under Armour – Descoperă colecția VANISH

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Ce să faci pentru a transforma antrenamentul într-o activitate plăcută și confortabilă – îți alegi un echipament de care să te îndrăgostești!

Toți cei care se antrenează din greu în sala de sport știu cât de importante sunt hainele sportive corespunzătoare. Echipamentul cel mai potrivit pentru sport este acela care:

  • permite mișcarea, este foarte elastic;
  • este confortabil și plăcut la atingere;
  • absoarbe transpirația excesivă și permite circularea aerului, astfel că nu te vei supraîncălziți în timpul efortului

Acum este atât de simplu să îți găsești hainele perfecte în care să alergi pe bandă sau să ridici greutăți. Colecția VANISH de la Under Armor va satisface toate cerințele tale – echipamentele brandului sunt special concepute pentru oameni ambițioși, hotărâți și care în mod constant își asumă noi provocări.

Vanish – colecția care face problemele să dispară

Cuvântul ”Vanish” înseamnă “să dispară” și exact asta și-au propus cei de la Under Armour: propunerile lor de echipamente elimină toate probleme cu transpirația excesivă, restrângerea mișcărilor, și lipsa confortului din timpul sportului. Hainele brandului sport sunt caracterizate de un design original, modern, care pune accentul pe individualitate și forță. Acestea sunt concepute pentru a te ajuta să obții cele mai bune rezultate și să te concentrezi doar pe obiectivul propus. Țesăturile de cea mai bună calitate vor avea ca efect uscarea rapidă, astfel că îți vei lua la revedere de la hainele umede și neplăcute la atingere. Fibrele elastice asigură o potrivire perfectă pentru fiecare tip de siluetă.

Culoare, lumină, uscare rapidă și confort – aceasta este colecția Vanish, care redescoperă frumusețea sportului.

Click aici pentru a vizualiza colecția >>>

 

Citește alte articole