Citește în 4 min 23 May 2019

Fashion has no age – cum să arăți impecabil indiferent de vârstă

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Moda este pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau de gen. Prin intermediul proiectului FASHION HAS NO AGE ne dorim să vă reamintim cât de fermecătoare sunteți și câtă bucurie poate aduce moda în viața unei femei. Vezi mai jos ședința foto în care am spus stop barierelor vârstei!

Pentru acest proiect, am avut nevoie de ajutorul modelelor cu care colaborăm în mod curent. Au fost de acord și am făcut o echipă extraordinară, ca de fiecare dată: le-am invitat împreună cu mamele lor, pentru o ședință foto mamă-fiică. Am apelat la această legătură profundă tocmai pentru ca atmosfera să fie relaxată, să existe o conexiune reală între modele pentru ca fotografiile să exprime exact sentimentul de dragoste, respect și frumusețe pe care ni-l doream. Ceea ce am învățat din această experiență este că vârsta este doar un număr într-un document de identitate: adevărata valoare a persoanei tale ți-o dai tu singur, în funcție de bucuria pe care o emani.

1.Sacou, Haily’s   2.Pantofi, Mango   3.Pantaloni, Haily’s   4.Vestă, Answear   5.Rochie, Mango

1.Top, Mango   2.Pantaloni, Liu Jo   3.Cercei, Mango   4.Papuci, Answear   5.Sandale, Melissa

Prin modă, poți avea câți ani vrei tu să ai!

Poți arăta senzațional indiferent de vârstă, cel mai important este să îți pui atuurile în valoare și să ai o atitudine pozitivă, să zâmbești și să emani bucurie celor din jur. Trendurile nu ne obligă să ne îmbrăcăm într-un animit fel, ci ne dă idei despre cum să ne stilizăm ținutele astfel încât să putem avea o prezență remarcabilă. Tocmai de aceea, moda este diferită în funcție de stilul care te reprezintă: vrei să porți sneakerși contrastanți sau nude? Le poți purta pe ambele, depinde de tine cum te simți. Preferi o rochie animal print sau un tricou cu logo? Același lucru, poți purta orice, atâta timp cât îți dă o stare de bine.

1.Geacă, Mango   2.Pantofi sport, Puma   3.Sacou, Mango   4.Cămașă, Calvin Klein   5.Pantofi, Gino Rossi

1.Cercei, Mango   2.Top, Adidas Originals   3.Colanți, Mango   4.Papuci, Badura   5.Sacou, Mango

Ce ținute alegem la maturitate?

Iată câteva sfaturi pentru ca femeile în vârstă să traverseze prin călătoria trendurilor cu grație. În primul rând, nu te teme de accesoriile moderne, tinerești, ale sezonului – încălțămintea sport, animal print, jachete de piele, gențile din răchită sau sandalele cu toc; aceste articole nu vor face altceva decât să îți întinerească atitudinea, nu numai ținuta, deoarece te vei simți tu însăți foarte bine dacă le asortezi corespunzător. De asemenea, poartă cât mai des culori deschise și pasteluri, aceste nuanțe au calitatea de a oferi luminozitate look-ului. Alte accesorii desirabile sunt cele minimaliste, cerceii rotunzi, pandantivele sau ceasurile cu brățară în locul celor pe curea din piele.

1.Rochie, Mango   2.Cercei, Medicine   3.Sandale, Medicine   4.Top, Mango   5.Rochie, Mango

1.Fustă, Miss Sixty   2.Bluză, Miss Sixty   3.Top, Miss Sixty   4.Sacou, Answear   5.Top, Mango

Așadar, indiferent de vârsta pe care o ai, a-ți găsi stilul este o chestiune ce ține de personalitate, ci nu de numărul de ani din buletin. Depinde doar de tine ce anume te face să strălucești și să zâmbești!

Citește alte articole