Citește în 3 min 23 May 2019

Cum obținem ținute cool prin combinarea imprimeurilor?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Multe culori, imprimeuri superbe și modele cât mai diferite. A combina diverse imprimeuri nu este ceva ușor, însă cu puțin exercițiu poți obține niște ținute absolut senzaționale. Citește articolul și profită de cele mai hot tendințe ale sezonului: influențele etnice africane.

Motive africane și animal print

A combina mai multe imprimeuri era, până nu demult, ceva de neimaginat. Acum designerii ne încurajează să dăm frâu liber imaginației și să combinăm cât mai multe modele în aceeași ținută. Influențele africane sunt la foarte mare căutare în vara anului 2019, iar acest lucru va fi vizibil nu numai în haine, ci și în accesorii. Se vor purta cardigane cu motive africane peste rochiile vaporoase, iar turbanul va fi unul dintre cele mai fashion accesorii. În orice caz, în acest articol ne vom concentra pe imprimeuri. Cele mai frumoase combinații vor fi cele între carouri de diverse dimensiuni, motive florale în culori similare la care să adaugi o pată de culoare contrastantă. Dacă vrei totuși o notă mai liniștită, mergem pe varianta de top în multe-multe culori și o fustă neutră, bej, albă sau orice altă nuanță care să echilibreze ținuta. Desigur, merge și varianta vice-versa, top neutru și fustă în motive etnice, florale sau animale.

1.Tunică, Mango   2.Fustă, Answear   3.Rochie, Vero Moda   4.Cămașă, Answear   5.Rochie, Pia Rossini

1.Rochie, Answear   2.Pantaloni, Medicine   3.Pantaloni scurți, Tally Weijl   4.Cămașă, Answear   5.Cămașă, Medicine

Accesorii africane

Există 2 tipuri de accesorii must-have în acest sezon: 1 – cât mai colorate și în ton cu restul ținutei. Caută brățările cu animal print, în imprimeu de șarpe sau zebră, la fel și ciocatele ce acest gen vor face senzație la toate festivalurile verii. Un alt mod de a-ți alege accesoriile este de a te folosi de acestea pentru echilibrarea ținutei – gențile din răchită în culori nature merg de minune la o ținută boho.

1.Sandale, Badura   2.Eșarfă, Parfois   3.Curele, Medicine   4.Sandale, Lauren Ralph Lauren   5.Sandale, Public Desire

1.Geantă, Answear   2.Borsetă, Answear   3.Poșetă, Mango   4.Geantă, Lauren Ralph Lauren   5.Bentiță, Only

Vezi aici toată colecția >>>

 

Citește alte articole