Citește în 3 min 03 May 2023

„Learn to rest” by Answear.LAB. Arta deconectării

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Puterea pe care ne-o oferă deconectarea este de neprețuit, iar aceasta nu ar fi posibilă fără o clipă de odihnă. Primăvara este momentul perfect pentru a pune în aplicare un plan concret de regenerare. Learn to rest este colecția Answear.LAB care încurajează odihna printr-o selecție plină de culori relaxante și croieli confortabile.

Trăim în viteză: termene-limită, provocări peste provocări, task-uri de rezolvat…Fiecare dintre noi are ceva urgent de făcut și de cele mai multe ori ne plângem că nu avem timp. Cu toții tindem către perfecțiune și vrem să facem lucruri mărețe, să ne îndeplinim visurile și să cucerim cele mai înalte culmi. Atingerea obiectivelor presupune multă muncă, perseverență, rezistență, dar și odihnă pentru a putea avea un echilibru. Să iei o pauză nu este un semn de slăbiciune sau egoism, ci este obligatorie pentru a te bucura de o condiție fizică și mentală bună, sănătoasă. Ai nevoie de odihnă pentru a-ți umple din nou rezervorul tău uneori infinit de energie.

„If you get tired, learn to rest, not to quit”

Banksy

Ideea lui Banksy a devenit inspirația ce a stat la baza creării noii colecții. Odihnă, detașare, deconectare, armonie, self-care – colecția Learn to rest pune accentul pe aceste cuvinte simple dar totuși atât de complicate în viața noastră de zi cu zi, atât de greu de prioritizat.

Arta deconectării

În ședința foto a colecției „Learn to rest”, modelele pozează pe un fundal plin cu picturi abstracte și sculpturi antice. Este o metaforă a odihnei, care a devenit o adevărată artă în zilele noastre. Odihna este ceva uitat și erodat de timp, la fel ca și sculpturile antice prezentate în fotografii. În lumina obsesiei moderne de a fi productiv, uităm de importanța unui moment de odihnă, care îți oferă puterea de a continua.

Learn to rest

Hainele din colecția „Learn to rest” sunt la fel de confortabile ca și cum ai fi acasă și la fel de stilate ca și cum ai fi în lumina reflectoarelor. Acestea au la bază materiale naturale precum inul, mătasea și bumbacul și croiala casual, lejeră.

Colecția Answear.LAB abundă în culori relaxante precum albastru cobalt, bleumarin, alb și bej. Pe lângă aceste nuanțe, capsula include și accente contrastante într-o nuanță de flori de tei energizantă, modele picturale și motive tie-dye. Vei găsi propuneri pentru o zi de muncă lejeră, pe care să o tratezi cu detașare – costum bej cu pantaloni scurți.

Aspectul este completat de pantofi plati cu talpă groasă extrem de confortabili și accesorii precum curele cu catarame decorative, bijuterii argintii masive care ies în evidență.

Citește alte articole