Citește în 4 min 23 Jun 2017

Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora: Stilul vestimentar ne definește, face parte din noi

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora #toplady

Promovează frumusețea de peste 8 ani și, de fiecare dată, privește fiecare zi ca pe o nouă provocare. Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora, are o misiune frumoasă, și anume să aducă în mediul digital experiența de beauty și glam din magazinele Sephora. Și nu este ușor! Motto-ul ei este “Beauty begins the moment you decide to be yourself” iar randurile ce urmează nu fac decât să confirme acest lucru.

Ca parte din proiectul #AnswearTopLadies, ne-am dorit să o cunoaștem mai bine pe  Georgiana și să aflăm ce îi place cel mai mult în modă.

Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora #toplady(A): Când spui stil vestimentar, la ce te gândești?

GG: Mizez pe un stil care pune în valoare identitatea proprie. Cred că stilul vestimentar ne definește și face parte din noi, din “EU-ul” fiecăruia.

 

(A): Atunci când esti la birou, ce stil vestimentar alegi și de ce?

GG: Imi plac și optez pentru ținutele smart casual, comode. De fiecare dată accesorizez ținutele cu obiecte care să mă definească  și care se potrivesc cu starea mea de spirit din aceea zi.

 

(A): În moda, ce îți place cel mai mult? Ai anumite preferințe și dacă da care sunt acestea?

GG: Da, cu siguranță am preferințe în ceea ce privește zona vestimentară. Nu pot spune“nu” anumitor articole din casmir, mătase sau piele întoarsă, oricât de multe am deja. Rezonez foarte bine cu materialele fine, care oferă întotdeauna un aspect distins și elegant.

 

(A): Atunci când îți alegi un accesoriu nou sau un anumit articol vestimentar, ce element  este cel mai important în alegerea făcută și de ce?

GG: Atunci când aleg un articol vestimentar țin foarte mult la calitatea materialului. Contează evident și trendul, însă îmi plac piesele simple, “atemporale”, care rezistă trendurilor și denotă eleganță. În materie de culori, le prefer pe cele uni, ador negrul și nu pot rezista nuanțelor de bej și gri.

Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora #toplady

(A):Ți-ai găsit vreun style icon? Cum te inspiră acesta?

GG: Nu am un style icon, însă o admir foarte mult ca stil vestiemntar pe Roxana Voloșeniuc. Îmi place să fiu la curent cu trendurile actuale, le urmăresc constant și le integrez în stilul meu personal.

 

(A): Ce te pasionează cel mai mult?

GG: Poate suna a stereotip, însă îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr locuri și oameni noi. De fiecare dată când am oportunitatea îmi place să evadez într-o vacanță sau un scurt city break. În business, mă pasionează mediul digital și marketing-ul, iar în momentul acesta pot spune că le îmbin cu plăcere în activitatea mea zilnică.

Georgiana Gheorghe, eCommerce Manager Sephora #toplady

(A): Un make-up perfect este complementar unui stil vestimentar impecabil. Care sunt produsele de care nu te poți lipsi?

GG: Sunt adepta stilul minimalist și în ceea ce privește machiajul.  Prefer produsele care să evidențieze frumusețea naturală și care să nu încarce tenul. Nu mă lipsesc de un fond de ten cu textură lejeră sau BB Cream, balsam pentru buze și produsul pentru sprâncene, Gimme Brow Benefit.

 

Interviul face parte din proiectul #AnswearTopLadies, susținut și de  Sephora și Beauty District .

Credit foto: Alin Dobrin

Spațiu sedință foto: Maison 13

Vestimentație: Georgiana Gheorghe

 

 

Colier Mango Sandale Steve Madden Rochie Simple
colier Mango sandale steve madded rochie simple neagră

 

 

Citește alte articole