Citește în 4 min 26 Jun 2017

Vicki Nicola, Managing Partner MyMedia / TheGroup: Cumpărăturile online au reinventat felul în care suntem influențați sau chiar influențăm moda

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

answeartoplady vicki

Vicki Nicola are o experiență de peste 15 ani în publicitate și reviste glossy. Îmbină perfect experiența de business cu creativitatea, este Managing Partner în cadrul companiei MyMedia / The Group și se implică totodată în mod activ în proiecte online despre modă și lifestyle pe blogul Vickipedia.ro.

Am invitat-o pe Vicki în proiectul #AnswearTopLadies și ne bucurăm că putem împărtăși cu voi măcar o mică parte din impresiile ei despre modă și stil personal.

(A): Când spui stil vestimentar, la ce te gândești?

VN: Stilul vestimentar se întâmplă atunci când arăți ca tine însăți. Este, de fapt, felul foarte personal prin care cineva se exprimă pe sine. Și presupune neapărat o acordare între preferințe stilistice, siluetă, gesturi și diferite contexte cotidiene.

 

answeartoplady vicki(A): Atunci când esti la birou, ce stil vestimentar alegi și de ce?

VN: În general, am un stil vestimentar tăcut și foarte feminin, căruia îi juxtapun întotdeauna unul sau două elemente neașteptate și aparent nepotrivite. Cu ale cuvinte, îmi plac hainele în linii fluide și comode, cu accente mereu creative. În general, folosesc accesoriile ca pe niște semne de puncțuatie care să dea și alte sensuri unei ținute.

 

(A): În moda, ce îți place cel mai mult? Ai anumite preferințe și dacă da care sunt acestea?

VN: Am câteva piese vestimentare de care mă îndrăgostesc din nou și din nou: jeansii, tricoul alb din bumbac, rochiile cu imprimeuri florale și pantofii.

 

(A): Atunci când îți alegi un accesoriu nou sau un anumit articol vestimentar, ce element  este cel mai important în alegerea făcută și de ce?

VN: Pntru mine este important ca orice alegere vestimentară să mi se potrivească și să rimeze cu firescul meu. Deja îmi cunosc bine și silueta și tabieturile vetimentare, astfel încât să știu ce îmi vine bine și ce nu, ce îmi place să port și ce nu. Și mai am un criteriu la care țin foarte mult: materialul care trebuie să fie natural și confortabil.

answeartoplady vicki

(A):Ți-ai găsit vreun style icon? Cum te inspiră acesta?

VN: Îmi place mult Ines de la Fressange pentru că exprimă cel mai bine faptul că stilul înseamnă să te simți bine cu tine și nu să porți haine doar ca să arăți cumva sau ceva.

 

(A): Ce te pasionează cel mai mult?

VN: Online shopping-ul este o pasiune pe care o explorez atât în plan personal cât și în cel profesional. Este un domeniu care a desenat comportamente noi de consum și astfel a reinventat felul în care suntem influențați sau chiar influențăm la rândul nostru moda. Și este un domeniu pe care îl documentez profesionist de ceva vreme.

answeartoplady vicki

(A): Un make-up perfect este complementar unui stil vestimentar impecabil. Care sunt produsele de care nu te poți lipsi?

VN: Nu mi-am dorit niciodată să am un machiaj perfect, ci un ten perfect. Așă că am grijă în general să am un ten curat și luminos, fără să îl încarc cu multe produse de machiaj. Am un trio formidabil în trusa mea de zi cu zi, și sunt fidelă acestui mix de foarte mult timp: highlighter Touche Eclat de la YSL, blush de la Clinique și lip balm de la Marc Jacobs.

 

Interviul face parte din proiectul #AnswearTopLadies, susținut și de  Sephora și Beauty District .

Credit foto: Alin Dobrin

Spațiu sedință foto: Maison 13

Vestimentație: Vicki Nicola.

Mango – Bluza Dulce Mango – Jeansi Organic
bluza mango mango jeans organic

Citește alte articole