Citește în 2 min 25 Apr 2019

Great Escape – evadează din rutină cu noua colecție marca ANSWEAR

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Vacanțe scurte, picnic doar duminica, city-break-uri luate numai last minute – ia o pauză de relaxare și uită de deadline-uri! Relaxează-te și bucură-te de un moment de respiro cu ajutorul celei mai recente colecții marca ANSWEAR.

 Inspirația pentru colecția Answear – Great Escape a venit din primele zile fierbinți ce prevestesc vara. De mult timp așteptam să ne bucurăm de zile însorite. Soarele ne dă energie, iar rochiile colorate ne binedispun. Întreaga colecție abundă în culori puternice asociate florilor tropicale: roșu aprins, galben mango, hibiscus fuchsia. Totul apare pe fundalul unui albastru deschis, specific vacanțelor și cerului senin. Ne place să ne jucăm cu moda pentru că hainele ne permit să ne exprimam propria personalitate și stare de spirit, iar cu ajutorul lor ne putem schimba aspectul cât ai clipi. Toate elementele colecției pot fi combinate între ele, de fiecare dată având un efect diferit. Vedeți doar câte posibilități vă oferă o rochie ușoară de vară! Purtată cu sandale ai un super look pentru o seară în oraș, iar cu sneakerși obții stilul casual. Adăugă un hanorac pentru a putea petrece până dimineață îmbrăcată cu fix aceeași rochie. Există multe posibilități, alegerea este doar a ta.

Great Escape conține materiale atent selectate pentru protejarea mediului înconjurător și pentru confortul tău: predomină fibrele naturale, în special vâscoză, bumbac și lyocell. Ediția limitată de îmbrăcăminte combină tendințele, modelele și stilurile selectate care au fost deja iubite de către trendsetteri. Acum, colecția Great Escape by ANSWEAR este gata să devină aliatul tău în confruntarea cu viața de zi cu zi!

Click aici pentru colecția Great Escape by ANSWEAR >>>

Citește alte articole