Citește în 3 min 02 May 2019

Suflet rebel?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Vara deja își face simțită prezența și, odată cu ținutele din ce în ce mai lejere, apar și rochiile de festival, cu franjuri, culori specifice și croieli cât mai funky. Când vine vorba despre hainele perfecte pentru un suflet rebel, WE ARE THE ANSWEAR!

Zilele însorite te cheamă către aventură și necunoscut. Cu toții ne simțim mai liberi și mai plini de viață imediat ce începe vara. Singurul gând pe care nu ni-l putem scoate din cap este să strângem gașca de prieteni, să facem plinul la mașină și să ne aventurăm în călătoria verii noastre. Ascultă-ți inima și lasă-te purtat de dorințe: participă la festivalul preferat, mergi cu rulota, experimentează zone necunoscute, bucură-te de libertate fiind exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Suflet rebel – ținute rebele

Cum ne îmbrăcăm atunci când vrem să respirăm libertate prin toți porii? Cea mai bună variantă este cea formată din pantaloni scurți și tricouri lejere din bumbac. Nu-ți fie teamă să îți afișezi mai multă piele, e aproape vară! Dacă nici acest gest nu este unul de libertate, atunci nu știm ce altceva ar putea fi ?. Pentru un plus de rebeliune, ghetele de vară sunt cea mai bună alegere. Accesoriile sunt definitorii în acest context al libertății de exprimare: pălăriile și ochelarii de soare exprimă cel mai bine senzația de vacanță. Pune-ți tot bagajul într-un rucsac fashion sau o geantă din răchită și bucură-te de aventură!

1.Top, Guess Jeans   2.Top, Review   3.Ghete, Dr. Martens   4.Pălărie, Medicine   5.Jeanși, Wrangler

1.Shorți, Only & Sons   2.Ghete, Dr. Martens   3.Tricou, Vans   4.Tricou, Medicine   5.Ochelari, Ray-Ban

Simbolul libertății?

Negreșit, DENIMUL este simbolul libertății și al tinereții veșnice. În toate filmele de aventură vedem protagoniștii îmbrăcați în jeanși, iar acest lucru nu este o coincidență. Denimul se comportă foarte bine în orice condiții: călătorii prin dune de nisip, drumuri lungi cu mașina, acesta nu se șifonează și se curăță foarte ușor de praf. Stilul vintage al jeanșilor este cel mai potrivit pentru aventurierul din tine ?. În funcție de călătoria ta, poți alege jeanșii scurți, lungi, mulați, elastici și multe alte posibilități – există atât de multe modele pe piață încât este imposibil să nu îți găsești ceea ce te reprezintă cel mai bine.

1.Shorți, Answear   2.Jeanși, Answear   3.Jeanși, Silvian Heach   4.Geacă, Tommy Jeans   5.Fustă, Vila

1.Pantaloni scurți, Guess Jeans   2.Cămașă, Diesel   3.Geacă, Levi’s   4.Jeanși, Medicine   5.Jeanși, Levi’s Made & Crafted

 

Vezi toată colecția aici >>>

Citește alte articole