Citește în 3 min 24 Apr 2019

Mini sau maxi? Alege-ți răspunsul!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

A venit sezonul rochițelor! Mini sau maxi, unì sau înflorată, mulată sau lejeră, ai atâtea posibilități! Alege-ți modelul preferat din sezonul SS19.

Mini?

Deși astăzi nu ne putem imagina viața fără fustele mini, în trecut această modă a fost foarte controversată. Abia după anii `50 fustele mini au început să fie acceptate, nu înainte de a fi blamate de populația conservatoare care nu concepea ca genunchii femeilor să fie la vedere. Fashionistele au reușit să depășească acele bariere și astăzi ne putem bucura din plin de toate modelele de fuste și rochii mini: mulate, cu volănașe, în A, oversized, etc. Există foarte multe variante, însă este bine de știut că această lungime nu se potrivește tuturor femeilor. Dacă ai picioarele frumoase, poartă-le cu încredere, însă dacă nu te simți bine îmbrăcată într-un anumit fel, schimbă ceva! Vrei să porți rochii pentru a fi mai feminină, însă te simți ciudat? Nu te descuraja, există foarte multe variante, sigur îți vei găsi ceva pe placul tău, trebuie doar să cauți în continuare.

1.Rochie, Vila  2.Rochie, Answear   3.Rochie, Answear   4.Salopetă, Silvian Heach   5.Rochie, G-star Raw

Maxi?

Rochiile lungi sunt foarte feminine și pot fi purtate cu orice ocazie, în funcție de designul lor: adeptele stilului boho optează pentru versiunile vaporoase și largi, celebritățile poartă de cele mai multe ori rochii lungi pe covorul roșu, iar fashion influencerii momentului combină fustele maxi cu tricouri casual, pentru a obține o ținută ideală de streetwear. Tu cum porți fusta/rochia ta maxi?

1.Vila   2.Haily`s    3.Answear   4.Silvian Heach   5.Glamorous

Sau poate midi?

Nu te simți confortabil în fustă mini, dar nici cele maxi nu sunt pe placul tău? Lungimea midi este, în acest caz, varianta ideală pentru tine. Nu numai că dimensiunea midi este extrem de elegantă, ci este și foarte practică.  Pentru job poți alege fusta conică sau dreaptă pentru un look business, pentru un eveniment elegant poți opta pentru cele în ”A”, iar cele cu modele înflorate sunt destinate timpului liber și vacanțelor. Nu mai lipsește decât să alegi sandalele potrivite ținutei tale și te vei simți mai feminină ca niciodată!

1.Pepe Jeans   2.Silvian Heach   3.Medicine   4.Answear   5.Kappa

Citește alte articole