Citește în 3 min 03 Sep 2018

Îmbrăcăminte și accesorii smart care îți vor evidenția inteligența!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Inteligența și profesionalismul se remarcă mai ușor dacă le accesorizezi cu ținuta potrivită. Află cum poți pune accent pe personalitate cu ajutorul stilului tău vestimentar!

Îmbrăcămintea evidențiază atuurile fizice, însă moda oferă mai mult decât atât! Tendințele te pot ajuta să îți exprimi starea de spirit, indiferent dacă astăzi vrei să pui accent pe seriozitate sau dacă te simți un spirit liber, gata de distracție în orice moment. Ținuta potrivită crește încrederea în sine și te poate transforma într-o altă persoană!

pulover-negru-answear.jpg

Toamna aceasta se poartă smart! Îndrăznește să combini intelectualismul cu feminitate, elemente clasice și agresivitate! Cu ajutorul acestor articole vei obține cu siguranță un look în tendințe.

Cămașă albă

Un simbol al profesionalismului și seriozității, al puterii și ambiției, cămașa albă nu a ieșit niciodată din tendințe. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care nu are voie să lipsească din garderoba ta. Dacă încă nu este prezentă în dulapul tău, remediază problema cât mai repede! În această toamnă, cămășile albe supradimensionate, cu mâneci kimono sau accesorizate cu o brățară sunt un must!

fusta-galbena-carouri-answear.jpg

Tricou cu mesaj

Dacă stilul office nu este pentru tine, toamna aceasta poți încerca tricourile cu mesaje smart care să îți sublinieze personalitatea puternică și inteligența! Un model simplu, cu un mesaj tipărit, se potrivește perfect tendinței rebelilor intelectuali și este, cu siguranță, opțiunea ideală când cauți confortul! Impactul este în detaliu, în acest caz – în mesajul tipărit. Nu poate fi o imagine obișnuită fără o semnificație mai profundă. Poți opta pentru un citat celebru care te reprezintă, un slogan preferat sau un text feminist strălucitor. Orice mesaj ai alege, îți va garanta puterea inteligenței tale și va aduce un plus de încredere în sine!

Carouri

Carourile sunt asociate profesorilor din cele mai bune universități englezești, așa că nu pot lipsi din garderoba unei persoane ce mizează pe inteligență! Modelul în carouri va semnifica întotdeauna spiritul nobil, indiferent dacă este pe o jachetă, o pereche de pantaloni, rochie sau fustă. Tu cum alegi să porți carourile?

carouri-gri-negru-rosu-answear.jpg

Bereta

Întotdeauna asociată artiștilor și intelectualilor, bereta a fost și rămane un articol de mare efect. Deși pare a face parte din moda vintage, a fost în top mai multe sezoane consecutive. Gucci, urmat de mai mulți designeri, a readus la viață acest trend! Cu aplicații sau fără, accesorizate cu bijuterii sau perle, bereta se potrivește cu ușurință stilului tău smart și te va ajuta să simbolizezi latura ta artistică!

bereta-palarie-accesorii-answear.jpg

Citește alte articole