Citește în 2 min 04 Sep 2018

Back to school – tendințe fashion pentru școală și nu numai!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Mai sunt doar căteva zile până la prima zi de școală, copiii și adolescenții sunt gata de un nou început. Simțim și noi emoțiile lor și pornim spre o călătorie în timp, în anii ’80 și ’90, perioadă plină de relaxare sportivă, naturalețe și confort. Sunteți gata să vă întoarceți la școală?

Cu ce asociați perioada școlii? Firește, cu materia preferată, colegi de bancă, radiere parfumate și caiete cu coperți colorate. Acum, datorită tendințelor care revin ca un bumerang, vă puteți aminti de școală și cu ajutorul modei! Stilul arată foarte bine și este din nou în trend!

Back to school – tendințe care au revenit!

Nimeni nu se aștepta ca hainele pe care le purtam în adolescență să revină în top, dar iată că tendințele ne-au surprins! Moda anilor 80-90 și începutul anilor 2000 a revenit și este printre preferatele celebrităților, modelelor și bloggerilor. Dacă sunteți nostalgice după orele de școală și nu ați avut curaj până acum să purtați hainele din acea perioadă, acum este momentul! Ciorapi și sandale cu platformă masivă, geci largi din denim și blugi rupți, rochii și tricouri simple cu logo al brandurilor iconice, toate au revenit in dulapurile noastre! Șepcile și ochelarii de soare înguști cu rame metalice nu mai sunt sinonime cu kitsch-ul…Acum totul poate fi combinat într-un set trendy și armonios!

hanorac-gri-larg-answear.jpg

Îmbrăcăminte și accesorii pentru școală și nu numai!

Pantofi confortabili, blugi prespalați, tricou, jachetă sport, rucsac și cozoroc…Contrar aparențelor, nu este vorba despre îmbrăcămintea unui școlar de clasa I, ci despre moda stradală. Unele elemente și-au pierdut mult din funcția inițială. Dacă înainte rucsacul era ales doar pentru școală, acum este un accesoriu care nu poate lipsi din dulapul unui trendsetter. Mare sau mic, din piele, neon, sport sau cu sigla designerului – fiecare formă este permisă. La fel s-a întamplat și cu articolele sportive: pantofii sport și teneșii sunt purtați de toată lumea, accesorizați cu o șapcă de baseball sau un sac de umăr în care, candva, se ținea încălțămintea de schimb. Stilul back-to-school este din nou în trenduri și capătă acum o viață nouă și modernă!

 

tricou-alb-levis-answear.jpg

Citește alte articole