Citește în 3 min 19 Apr 2024

Îmbrăcămintea cu imprimeu leopard. Descoperă-ți latura sălbatică

Autor: Cristina
Timp de citire 3 min

Imprimeul leopard se numără printre cele mai populare tendințe și în această primăvară. Acest imprimeu este foarte elegant, dar poate fi dificil de purtat. Cum porți corect hainele cu acest tip de print? Aruncă o privire peste sfaturile noastre.

În acest text vei afla:

  1. Cu ce poți asorta imprimeul leopard;
  2. Cum să eviți combinațiile kitsch cu imprimeul leopard;
  3. Ce culori se potrivesc cu imprimeul leopard;
  4. Cum să creezi o apariție de succes cu animal print;
  5. Cum să combini mai multe imprimeuri într-o singură ținută.

Cu ce ​​culori se asortează imprimeul leopard? Combinații de culori armonioase

Imprimeul leopard este format din pete de forme neregulate pe un fundal solid. Acest imprimeu este nelipsit de pe podiumuri, dar în 2024 aduce câteva noutăți. De obicei imprimeul clasic este format din nuanțe maro și negru, deși există și versiuni de culori mai surprinzătoare. Acest tip de imprimeu a fost considerat mai puțin sofisticat de-a lungul anilor, dar poate fi totuși foarte elegant. Este distinctiv și, prin urmare, nu are nevoie de alte accente pentru a ieși în evidență.

.

Cu ce ​​culori ar trebui să asortezi imprimeul leopard? Există mai multe opțiuni decât ai putea crede. O idee bună ar fi culorile neutre versatile, precum și culorile pământii. Gri, bleumarin, bej și alb funcționează bine împreună cu acest tip de imprimeu.

Cu ce ​​să asortezi imprimeul leopard ca să obții un contrast? Roșul subliniază intensitatea imprimeului leopard la fel ca galbenul, albastrul și verdele. De asemenea, violetul și rozul arată foarte bine cu imprimeul leopard, dar aceasta este o combinație foarte îndrăzneață. Este mai bine să alegi doar mici accesorii pentru contrast, decât să ai o ținuta plină de culoare. Echilibrul cromatic este cheia unui outfit care nu este încărcat în exces.

Imprimeu leopard – ce să porți cu acest print îndrăzneț?

Dacă îți dorești să asortezi imprimeul leopard cu articole vestimentare de același fel, trebuie să ții cont de anumite reguli. Cea mai sigură cale este să combini elementele de bază cu o piesă îndrăzneață cu animal print. Acest lucru va menține echilibrul și va contura o ținută plină de stil.

O haină de blană, o fustă, o pereche de pantaloni sau o geantă cu imprimeu leopard vor ieși în evidență alături de haine negre, în timp ce albul va părea mai luminos, iar maroul mai elegant.

Altă idee ar fi să combini imprimeul leopard cu alte texturi pentru un contrast puternic. Blana și catifeaua reprezintă o combinație creativă și atrăgătoare. Pantalonii de piele cu o cămașă cu animal print, conturează de asemenea o apariție de efect.

Cum ​​se asortează hainele cu imprimeu leopard – Sfaturi practice de styling

Imprimeul leopard atrage toate privirile. Dacă este folosit doar ca accent, poate arăta discret. Opusul unei ținute echilibrate este atunci când e purtat din cap până în picioare sau când este asociat cu alte imprimeuri. Moderația ajută la evitarea efectului de kitsch.

Ce altceva ar trebui să ai în vedere atunci când alegi o ținută cu imprimeu leopard? Croielile simple și tonurile neutre sunt de preferat pentru un aspect echilibrat. Pe de altă parte, culorile aprinse pot crea un contrast prea puternic pentru ceilalți.

O pereche de pantofi sau o geantă cu animal print ar putea fi inserate cel mai ușor într-o ținută, fără cunoștințe ample de combinații cromatice. Cu cât mai puțin, cu atât mai bine, așa că poți adăuga un accent notabil unui look monocrom doar cu câteva accesorii.

Combinații neobișnuite de imprimeuri – se pot combina hainele cu imprimeu leopard cu imprimeul zebră?

Nu doar culorile trebuie asortate cu atenție cu imprimeul leopard, ci și alte imprimeuri animal print. Într-un duo cu un imprimeu zebră alb-negru, petele imprimeului leopard vor forma o combinație armonioasă, deși neobișnuită.

Dungile zebră și imprimeul tip leopard pot fi dificil de combinat în general, la fel ca și imprimeurile geometrice, florale, carourile sau imprimeul din piele de șarpe.

Cheia succesului nu constă doar în alegerea modelelor de culoare similară, ci și în alegerea dimensiunilor potrivite. Două sau trei accente de efect sunt suficiente. În caz contrar, este ușor să exagerezi și să creezi o ținută kitschoasă, strălucitoare.

.

Citește alte articole