Citește în 2 min 08 Dec 2022

Împachetează cadourile într-un singur click!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Fără kilometri de hârtie de împachetat, benzi adezive, pungi și fâșii de panglici interminabile. Salvează-ți timpul și energia pentru alte lucruri. Vrem să îți facem viața mai ușoară, așa că împachetăm noi cadourile pentru tine.

Crăciunul, ziua de naștere sau aniversarea voastră? Indiferent de ocazie, cadoul pe care vrei să îl oferi trebuie să fie frumos împachetat, face parte din frumusețea oferirii unui cadou. Cu toții iubim să oferim cadouri celor dragi (și să primim!), dar pe lângă alegerea cadoului, de multe ori ne blocăm și la împachetarea lor. Nu te descurci prea bine cu împachetarea? O facem noi pentru tine!

Arta împachetării cadourilor

Împachetarea cadourilor este, cu adevărat, o artă. Știai că există mai multe tehnici inspirate din origami, decupaje sau furoshiki? În timp ce unii oameni se relaxează lucrând ore în șir cu hârtie decorative, panglici și etichete, alții simt această activitate ca pe o provocare neplăcută dintr-o mulțime de motive: nu au timp, nu se pricep sau pur și simplu nu au idei. Vrei să împachetezi într-un mod inedit o rochie sau un costum de ski? Cum oferi un cadou ce constă într-o pereche de șoșete și una de cercei? Cum să faci ca bucuria primirii unui cadou să înceapă de când vede ambalajul?

Bucuria cadourilor

Când lipsa ideilor de împachetare începe să te preseze, nu trebuie să te stresezi – te ajutăm noi. Am implementat serviciul de ambalaj de cadou pentru ca ție să îți fie mai ușor. Vom împacheta comanda ta în hârtie personalizată special făcută de noi și o vom livra la adresa pe care ne-o specifici. Toate produsele vor fi atent verificate de noi și aranjate cât mai frumos posibil pentru ca bucuria primitorului să fie infinită.

Tu alegi cadoul, noi îl împachetăm și îl trimitem. Simplu, nu-i așa?

Citește alte articole