Citește în 2 min 13 Feb 2023

Un pas important în parcursul modei premium streetwear! Answear, Sneakerstudio și PRM pornesc într-o călătorie plină de provocări!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Ne unim forțele și anii de experiență cu alte două branduri unice din industria de fashion! Sneakerstudio, unul din liderii de piață din CEE pe segmental de sneakers & streetwear și PRM, brandul de premium street fashion în plină ascensiune, vor face acum parte din categoria inspirațională de lifestyle Answear.

Ne unim viziunile de a crea un spațiu maxim de confortabil pentru a vă crea propriul stil fără compromisuri. Ne folosim potențialul și pasiunile comune pentru a găsi și a vă oferi cea mai selectă ofertă de lifestyle, mărci cu renume mondial. Oferta noastră Lifespiring atinge un alt nivel! Portofoliul Answear va fi completat de jucători care știu totul despre sneakers și streetwear: Sneakerstudio și PRM.

„Ne plac mărcile care se remarcă în primul rând prin pantofi sport premium și oferte unice de îmbrăcăminte stradală. Odată cu această fuziune, ne extindem aria de afaceri și avem oportunitatea de a ajunge la noi grupuri de clienți cu linii de produse dedicate, inclusiv generația Z sau clienți interesați de produse premium și de lux.”

Krzysztof Bajołek, CEO Answear.com

Sneakerstudio – pasiune și dedicare pentru încălțămintea sport

Îți plac pantofii sport, designul unic și cultura streetwear? O să-ți placă Sneakerstudio! Brandul de lifestyle este apreciat de câțiva ani, mai ales de tânăra generație care își dorește să-și creeze propriul stil individual, fără compromisuri. Oferta cuprinde branduri precum Adidas Originals, New Balance, Carhartt sau Veja. Sneakerstudio este cunoscut în toată Europa prin intermediul site-ului său în limba engleză, https://sneakerstudio.com/. Brandul s-a născut în 2015 în cartierul Kazimierz din Cracovia, Polonia, boutique-ul fiind situat pe strada Starowiślna nr. 55, care a devenit deja o destinație cult pentru pantofii de sport, artiștii și fanii culturii stradale.

PRM – high-end streetwear

Colaborări unice, colecții limitate, cele mai râvnite modele: aceasta este esența PRM, un concept relativ proaspăt pe piață care leagă lumea modei de stradă cu designeri unici din întreaga lume. Aici veți găsi branduri de streetwear de lux și deja iconice: Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV sau Rick Owens. Puteți explora oferta PRM online aici: https://prm.com/. Offline, boutique-ul PRM este situat chiar în centrul Varșoviei, locația fiind frecventată de trendsetteri, instagramers și adevărați fani ai îmbrăcămintei stradale.

Citește alte articole