Citește în 2 min 12 Apr 2019

În aer liber în orice condiții – explorați oferta brandului Columbia

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Îți plac activitățile în aer liber și sporturile extreme? Columbia este brandul cu care vrei să trăiești fiecare aventură. Vezi ce haine și accesorii îți sunt utile chiar și în cele mai extreme condiții!

Vârfuri de munte, valuri marine, păduri verzi, trasee dificile, toate sunt, mai presus de toate, aventuri de neuitat. Aceste sporturi oferă experiențe unice, dar, pe de altă parte, sunt exigente, mai ales în ceea ce privește îmbrăcămintea și echipamentul. Nimănui nu-i place să-și simtă echipamentul ud pe corp, să fie ars de soare sau să aibă pielea uscată de vânt. Nimeni nu vrea să riște accidentarea sau să își distrugă bocancii (mulți îi aleg inadecvați și incomozi). Cu ajutorul brandului Columbia, care de peste 70 de ani produce echipamente pentru activități în aer liber, vei fi  protejat împotriva ploii, înghețului, căldurii excesive și vântului.

Tehnologii în serviciul sportului

Câteva decenii de experiență a mărcii au dus la crearea unui echipament adaptat chiar și celor mai extreme condiții în orice moment al anului. Materiale specializate, țesături moderne respirabile și impermeabile, precum și tehnologiile de limitare a cusăturilor tradiționale, au făcut ca hainele Columbia să funcționeze bine în toate condițiile. Ele protejează împotriva frigului, oferă confort în zilele fierbinți, nu se udă și, datorită elasticității materialelor, sunt pur și simplu confortabile. De aceea, dacă ești pasionat de  călătorii cu adevărat intense, schi sau ciclism, alpinism, navigație sau orice alt sport în aer liber, aici vei găsi îmbrăcămintea profesională de care ai nevoie.

Aventuri în aer liber cu brandul Columbia

Designerii Columbia știu ce fac mai ales pentru că sunt și ei, la rândul lor, pasionați ai sporturilor în aer liber. Oferta lor include articole de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii adaptate diverselor nevoi ale persoanelor active și aventuriere. Jachete care protejează împotriva ploii și vântului, bluzoane călduroase, topuri ultra-respirabile, pantaloni scurți pentru a supraviețui celor mai ridicate temperaturi și pantofi stabili, perfecți pentru trasee montane. Toate acestea, îmbogățite cu accesorii precum șepci de baseball și rucsacuri, îți vor asigura confortul optim pentru orice excursie. Deci, ești pregătit pentru o aventură sportivă?

 

Înscrie-te în competiția #SportIsTheAnswearRO și poți câștiga produse COLUMBIA în valoare de 240 EURO  >>>

Citește alte articole