Citește în 2 min 11 Mar 2022

Michael Kors – premium fără compromisuri

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Combinația dintre confort și eleganță în moda pentru bărbați – astfel ajunge Michael Kors să cucerească garderobele bărbaților ce adoră moda clasică americană. Ție ce îți place cel mai mult de la brandul Michael Kors?

 

Michael Kors – un stil fără compromisuri

Michael Kors creează încă din 1981, iar proiectele sale sunt cunoscute nu numai de către cei care urmăresc tendințele. Mulți oameni asociază Michael Kors cu luxul, calitatea și designul unic care combină funcționalitatea cu tendințele de pe podium, este întruchiparea stilului american! Michael Kors este un designer care a colaborat cu cele mai mari case de modă și nu se oprește niciodată din a propune noi creații, de actualitate, în fiecare sezon. Portofoliul său include 3 linii: Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors și Michael Kors. Cea mai recentă linie lansată este dedicată individualiştilor moderni, care vor să se simtă bine în ceea ce poartă.

Confort și eleganță în ediție masculină

Linia Michael Kors este esența stilului american modern, punând accentul mai ales pe confort, într-o notă ușor sportivă, dar plină de rafinament. Designul specific brandului, deși înrădăcinat în lumea îmbrăcămintei sport, este premium prin calitatea senzațională a materialelor și croiuri perfecte. Ofertele Michael Kors sunt perfect echilibrate: casual dar luxoase, confortabile dar și cu personalitate, urbane dar și rezistente. Sortimentul brandului include articole de îmbrăcăminte precum cămăși clasice, tricouri polo, tricouri simple, hanorace și pantaloni, precum și o mulțime de accesorii – de la curele perfecte pentru fanii logomaniei, până la rucsacuri și portofele, terminând cu pantofi sport futurişti. Paleta de culori discrete este uneori îmbogățită cu o notă intensă de lime, cobalt sau portocaliu, care este elementul contrastant din ultimele tendințe. Se știe că lui Michael Kors nu îi place plictiseala!

Citește alte articole