Inspirational November – 3 activități pentru zile friguroase

Georgiana
|
25 November 2021
|
Timp de citire 3 min
Timp de citire 3 min

Atunci când este vară parcă avem energia de a muta munții din loc, de a călători și a vizita cele mai interesante orașe și plaje. Ei bine, când se apropie iarna, energia începe să scadă și entuziasmul la fel. Noi îți oferim 3 idei de activități de făcut pe timpul iernii ca să îți menții nivelul de endorfine la cote înalte!

 

Nu spune niciodată NU la o plimbare

Chiar dacă ai tendința să stai sub o pătură pe canapea și să te uiți la seriale încontinuu, trebuie să ții cont că un nivel ridicat de energie pozitivă se menține conectându-ne cu natura și cu tot ce te înconjoară. Chiar și o simplă plimbare în parcul din apropiere te va ajuta să îți menții un tonus bun. Muntele deja știi că te așteaptă oricând să îi faci o vizită 😊. Pune-ți un obiectiv de atins, de exemplu, vreau să ajung la Lacul Bâlea și să fac o serie de fotografii pentru Instagram. Chiar dacă acesta este singurul obiectiv, când vei ajunge acolo nu vei putea spune nu unei scurte plimbări în jurul lacului.

 

Nu renunța la activitățile sportive

Știm cu toții că mai durează până vine zăpada, așa că încă este o vreme foarte potrivită să ieși cu bicicleta, cu rolele sau cu skateboardul sau doar la o simplă alergare. Iar după ce încep ninsorile, sania și skiurile te așteaptă! Sportul în aer liber are multiple beneficii, iar tu vei avea un tonus de invidiat dacă nu lași frigul să te țină închis în casă. Vânează zilele cu soare blând și bucură-te de o oră de activitate fizică în aer liber!

Ce zici de un nou hobby?

O nouă lună, un nou hobby: ce ai zice să aplici acest lucru? În noiembrie, poate că dragostea ta pentru fotografie este mai intensă decât în altă perioadă. De ce nu te bucuri de acest hobby fotografiind peisaje de toamnă? Culorile pe care copacii le poartă cu mândrie sunt extraordinare în această perioadă.

 În decembrie, poate vei vrea să încerci să îți tricotezi propriul fular. Internetul este plin de clipuri ”how-to” , așa că orice hobby ți-ai dori să încerci, vei avea posibilitatea să înveți chiar și singur, cu ajutorul internetului.