Citește în 3 min 21 May 2018

Jeans + club = love ❤️

Autor: Ratiu Monica
Timp de citire 3 min

club love

Nopțile de weekend sunt dedicate ieșirilor cu familia sau prietenii. Iar cea mai des întâlnită variantă este ieșitul în club. Iar dacă programul este cumva de la sine înțeles, abia apoi vine partea cea mai grea și anume întrebarea care răsare în capul tuturor, fie că vorbim de fete sau de băieți: eu cu ce mă îmbrac?

Recomandarea noastră de azi merge spre o ținute din care face parte o piesă îndrăgită de toată lumea: jeanșii. Desigur, înainte de a aborda o ținută cu jeanși, trebuie să știi dacă există un anumit dress-code al clubului sau dacă este vreo petrecere tematică. Dacă nu, atunci iată sugestiile noastre.
jeans clubȚinute smart-casual cu jeanși pentru doamne

Am zis-o de multe ori și o repetăm și acum: ținutele smart casual sunt cele mai des întâlnite în diverse ocazii: de la job, la zile de naștere sau ieșiri în club. Iar jeanșii sunt o alegere destul de des întâlnită în asemenea circumstanțe.

Dacă clubul în care ai ales să ieși sâmbătă seara nu este unul cu pretenții, atunci o pereche de sandale sau chiar teniși completează perfect perechea de jeanși și un tricou sau top casual. De asemenea, și accesoriile trebuie să fie în același stil. Lasă acasă brățara cu diamante și înlocuiește-o cu una colorată.

Ținute de club la mare pentru doamne

Vine vara, bine-mi pare. Credem că aproape fiecare dintre voi are deja planificată o escapadă la mare, iar ieșirile în club aici sunt de neratat. Desigur, pantalonii lungi îi vei lăsa cel mai probabil acasă, așa că o pereche de pantaloni scurți din jeans este cea mai bună alegere. Adaugă un top vaporos sau unul cu spatele gol și o pereche de sandale, iar ținuta ta este completă.

Ținute elegante cu jeanși pentru doamne

Desigur, se poate întâmpla ca în clubul în care ieși să ceară o ținută elegantă. Iar tu vrei neapărat să porți perechea de jeanși pe care ai cumpărat-o recent. Poți transforma ținuta într-una elegantă, adăugând o pereche de pantofi stiletto sau sandale cu toc sau platformă și un top vaporos, de exemplu. De data aceasta, brățara strălucitoare se va potrivi de minune, așa că nu ezita să îți accesorizezi ținuta cu ea.

jeans clubȚinute smart casual cu jeanși pentru domni

Și domnii se lovesc de anumite dileme înainte de a ieși în club. Așadar, venim și în întâmpinarea lor cu recomandări de ținute smart-casual cu jeanși pentru ieșit în club. Tricoul este o alegere inspirată în acest caz, dar nici o cămașă cu mânecă scurtă nu este de ignorat. Dacă este să vorbim de încălțăminte, o pereche de mocasini sau teniși se potrivesc de minune.

Ținute cu jeanși pentru un party pe plajă pentru domni

Desigur, și domnii și-au plănuit cu siguranță măcar o plecare la mare în acest an. Pentru petrecerile pe plajă, o pereche de jeanși până la genunchi și un tricou se potrivesc de minune. Iar ca încălțăminte, o pereche de teniși sau alți pantofi smart casual sunt alegerea cea mai bună.

Ținute elegante cu jeanși pentru domni

Jeanșii de culoare închisă se potrivesc bine unor ținute elegante, atâta timp cât îi asortăm cu o cămașă în același stil și pantofi pe măsură. Accesoriile, cum ar fi un ceas elegant sau un papion vor contura de minune ținuta.

Acestea sunt recomandările noastre pentru ținute care să conțină o piesă de jeans atunci când ieși în club.

Ține minte însă că cel mai important lucru este să te simți tu comod în ceea ce porți, iar stilul să se potrivească locului în care ieși. Weekendurile sunt pentru distracție, așa că îmbrăcămintea confortabilă ar trebui să fie alegerea de care să ții cont.

Credit photo: unsplash.com

Citește alte articole