Citește în 3 min 23 May 2018

Trend alert: intră în jungla urbană cu un look City Jungle

Autor: Anca Toma
Timp de citire 3 min

Bine ai venit în jungla urbană! Te întâmpinăm cu motive exotice care vor domina ținutele de vară din marile orașe. Ele te vor conduce spre starea de briză a tropicelor. Hai să vedem împreună ce vom purta vara aceasta! 

Trend Alert City Jungle printuri tropicale Answear

Printurile exotice se întorc, practic, în fiecare an. Îți poți imagina, pțnă la urmă, o vară însorită care să nu se reflecte în ținutele noastre prin referințe la plajele fierbinți, grădini luxuriante și nuanțe savuroase de verde tropical? În acest sezon, motivele preluate din peisajul junglei urcă în topul preferințelor într-o variantă mai fină, mai elegantă care se potrivește perfect în styling-uri urbane. Acest trend e promovat de Kenzo, Michael Kors și Albert Ferretti. Designerii folosesc printuri colorate pe tricouri, rochii vaporoase sau pantaloni, iar combinația cea mai apreciată pare să fie look-ul total, adică ținutele care folosesc integral un print. Styling-ul à la paradisedeși controversat, va atrage cu siguranță atenția tuturor prin designul îndrăzneț.

Trend Alert City Jungle printuri tropicale Answear

Top printuri exotice

Nu există trend tropical fără un print corespunzător. Plantele din junglă sunt transpuse pe haine, iar verdele palmierilor și frunzele exotice acaparează ținutele ca un limbaj universal al libertății oferite de sezonul cald. Adevărata nebunie, însă, vine odată cu florile din junglă! Florile de hibiscus tronează deasupra tuturor, în variațiuni cromatice și în compania altor plante. Florile exotice, dispuse într-o cascadă spectaculoasă sunt un răspuns la deja mult folosita temă florală specifică stilului romantic sau cel retro, iar femeile care își doresc un look modern vara aceasta le vor aprecia cu siguranță. 

Cum purtăm trendul tropical?

Vedem motive tropicale pe costume de baie și pantaloni scurți de plajă. Dar nu trebuie să ne limităm la aceste piese. Vara aceasta, printurile tropicale vor apărea pe multe tipuri de haine pe care le poți purta la diferite ocazii. Salopete lejere, fuste trapezoidale și costume pentru femei – în materiale din toate poveștile. Satinul strălucitor e poate unul dintre cele mai surprinzătoare materiale asociate cu printurile exotice acum. Și e destul să combinăm aceste modele cu accesorii liniștite, astfel încât să obținem, prin alăturarea cu printul tropical, ținute perfecte pentru birou sau pentru o superbă nuntă de vară în aer liber. Iar dacă ai rețineri în a experimenta cu culorile, combină printurile exotice cu albul sau tonuri de alb. 

Referințele fashion la adresa junglei și exoticului ca temă se găsesc și în accesorii. Rucsacurile și gențile textile decorate cu frunze ample de palmier sau coșurile și gențile din răchită se împletesc frumos în trendul tropical și îl completează. Dacă, totuși, nu îți plac accesoriile cu modele, poți alege genți sau pantofi în culori savuroase, bogate. Roșul intens, galbenul, portocaliul și rozul se împletesc cu printurile florale ale hainelor și scot în evidență și mai frumos exotismul ținutelor.

Sacou Mango | Rochie Mango | Cămașă Mango
Sacou Mango | Rochie Mango | Cămașă Mango
Poșetă Answear Sandale Answear Geantă Answear
Poșetă Answear | Sandale Answear | Geantă Answear

Citește alte articole