JUST FOR MEN: Cum ne îmbrăcăm pentru party?

23/11/18

Ca bărbat, cu siguranță nu îți faci probleme de genul ”dar eu cu ce mă îmbrac?” atunci când ești invitat la o petrecere. Totuși, suntem siguri că ai vrea să afli câteva sfaturi despre cum să te prezinți la un party și ce ținută s-ar potrivi cel mai bine pentru o noapte de pomină!

În curând vine luna plină de petreceri: fie cu prietenii sau familia, fie la Christmas Party cu colegii de muncă și câte și mai câte. Cum să te îmbraci dacă vreau să te și distrezi pe cinste și în același timp să fii o prezență cool în fața celorlați? Iată sfaturile noastre:

Confortabil

Bărbaților nu le place să se aranjeze prea mult și nu este nimic rău în asta, mai ales că tuturor le stă atât de bine în stilul casual (bafta voastră!). Fie că mergi la o întâlnire cu prietenii sau la un party în toată regula, poți alege un tricou cu un mesaj funny sau chiar și unul alb simplu, o pereche de jeans, mai pui și sneakerșii în picioare și ești gata de party până-n zori. Ca să fii mai ușor de observat, noi îți recomandăm să îți iei și o cămașă din denim peste tricou, în stilul anilor `90.

1.Brave Soul   2. Joop!   3.Lacoste   4.Strellson   5.Badura

O notă de eleganță

Dacă optezi pentru un sacou, vei câștiga din start 100 de puncte la capitolul eleganță, chiar dacă îl combini cu tricou și jeanși. Mulți bărbați au rămas cu impresia că sacoul se poartă doar la ocazii speciale, însă trebuie depășită această covingere. Sacoul asortat cu stil va arăta întotdeauna bine. Nu trebuie să te limitezi doar la clasicul negru, sacourile din velur în carouri sau dungi pot fi o altă variantă foarte potrivită.

1.Vestă Medicine   2.Medicine   3.Scotch & Soda   4.Brave Soul   5.Mango Man

Classy

Desigur, nu te poți prezenta cu tricou colorat și jeanși la un eveniment formal. Cea mai bună variantă rămâne costumul închis la culoare purtat cu o cămașă într-o nuanță deschisă. În funcție de cât de elegant este evenimentul, ai de ales între papion sau cravată, dar și aici te poți juca în voie cu modelele și culorile atât de variate. Încă un aspect foarte important: să nu neglijezi niciodată pantofii. Aceștia trebuie să fie de foarte bună calitate și să se potrivească nuanța cu cel puțin încă un articol din restul ținutei.

1.Vestă Mango Man   2.Medicine   3.Premium by Jack&Jones   4.Tommy Hilfiger   5.Gino Rossi

 

 

Drumul până la party

Ei bine, am discutat până acum despre cum să ne îmbrăcăm pentru desfășurarea petrecerii, dar mai e ceva de stabilit: cu ce te îmbraci până să ajungi la locație? Este frig, deci neapărat avem nevoie de ceva gros de pus pe deasupra. Indiferent de tematica sau stilul petrecerii, noi recomandăm întotdeauna paltonul sau o jachetă mai grosuță, însă niciodată nu ar fi potrivită geaca de fâș. De ce? În primul rând, ocupă foarte mult loc și nu știi încă dacă locația are garderobă sau nu. În al doilea rând, paltonul îți dă o notă de stil, indiferent de ocazia pentru care îl vei purta.

1.Tommy Hilfiger Tailored  2.Calvin Klein  3.Mustang   4.Calvin Klein Jeans  5. Mango Man

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear