Animal Party – cum îmblânzim animal print-ul ?

22/11/18

Cu toții putem vedea că animal print-ul a acaparat tot sezonul! În acest articol vei descoperi cum îți poți crea o ținută de party cu acest super-fashion imprimeu.

Leopard, zebră sau poate piele de șarpe? Această toamnă este exprimarea liberă a unui safari în mijlocul orașului! Designerii pun acest imprimeu pe un piedestal și l-au transformat în trendul principal al sezonului. Dacă înainte ne foloseam de animal print pentru mici accente (o eșarfă micuță sau o pereche de mânuși) acum poți purta imprimeul din cap până-n picioare: se găsesc pantofi animal print, genți, eșarfe de mari dimensiuni și chiar și paltoane. Deși înainte îl asociam cu kitsch-ul, animal print-ul depășește această graniță și cucerește inimile tuturor iubitorilor de modă.

1.Answear 2. Liu Jo 3. Answear 4. Answear 5. Answear

 

Animal Party – artificiile outfit-ului de petrecere

Deși înainte te fereai de un astfel de imprimeu și ți se părea prea extravagant, să știi că lucrurile nu mai stau la fel. Mai ales la o petrecere, e și păcat să nu încerci o ținută cu un imprimeu de leopard, zebră sau piele de șarpe. În jocul de lumini iese și mai mult în evidență o astfel de ținută. Pentru perioada care urmează, sigur vor fi mulți sărbătoriți de Sf. Andrei, profită de ocazie și poartă la petrecerea lor o rochie animal print asortată cu bijuterii aurii, o poșetă cu lanț, piele lăcuită și o haină de blană pe deasupra. Fă-ți de cap, doar ești la party!

1.Answear 2. Mango 3. Mango 4. Guess Jeans 5. Answear

Cum purtăm animal print în viața de zi cu zi?

Dacă ne dorim un outfit cu accentul pe acest imprimeu, este bine de știut că există câteva reguli ”nescrise” ale animal print-ului. Ține minte că printul de leopard va merge întotdeauna bine cu elementele clasice: o jachetă neagră, cămașă albă sau pantaloni cigarillos. Elementele leopard care te duc către kitsch sunt articolele mulate, așa că încearcă să porți haine cât mai lejere cum ar fi bluze cu gulerul foarte larg sau rochiile extra-large. Un alt sfat este să nu combini prea multe culori – acest imprimeu deja va atrage toate privirile asupra ta, păstrează restul accesoriilor în nuanțe calme de alb, maro, beige sau negru.

1.Mango 2.Answear 3. Mango 4. Pinko 5. Guess Jeans

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear