Citește în 2 min 18 Jul 2016

Lacoste – We love it!

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

lacoste foto

In vara aceasta, noutatile glam din partea Answear nu contenesc sa apara 🙂 Si ce bine ne pare! Acum avem si mai multe optiuni atunci cand vine vorba despre stilul clasic premium, piese iconice si logo-uri discrete dar recognoscibile.

Desi piesele consacrate sunt tricourile polo cu celebrul aligator verde in partea stanga sus, prin colectiile de pe answear.ro, brandul premium Lacoste ne dovedeste ca linia sa de haine si imbracaminte pentru barbati, femei si copii consta in mai mult decat in clasicele tricouri.

♥ Lacoste – istoria brandului ♥

Numele acestui brand de top vine chiar de la fondatorul acestuia – René Lacoste, fost celebru jucator de tenis francez, performantele sale bucurandu-se de multiple aprecieri si laude din partea jurnalistilor de presa sportiva. René a fost poreclit si “aligator” – datorita harniciei, perseverentei si jocului metodit de care dadea dovada de fiecare data, in timpul competitiilor sportive. Placandu-i porecla si ajungand sa fie recunoscut dupa aceasta, René Lacoste, isi roaga prietenul cu veleitati artistice sa ii proiecteze un logo sub forma de aligator, pe care apoi si-l coase pe jacheta. Astfel se creeaza primul si cel mai cunoscut element al brandului consacrat – Lacoste. Apoi, Lacoste inoveaza in lumea tenisului, introducand pe teren si tricourile de tenis colorate, pana la momentul respectiv jucatorii avand doar tricouri albe. Astfel, tricourile colorate erau un simbol al competentelor si veleitatilor sportive deosebite.

♥ Elegata sportiva permanenta ♥

Desi piesa de baza cu care brandul a fost lansat este clasicul tricou, colectiile Lacoste se bucura in momentul actual si de incaltaminte sport , rochii, fuste sau camasi. Desigur, toate produsele sunt caracterizate prin simplitate si eleganta, fiind produse din materiale de cea mai inalta calitate. Brandu reprezinta un simbol al elegantei sportive, care, purtat fiind, ofera posesorului un clasic rafinamet.

Produsele noastre preferate din noua colectie, sunt rochiille tip tricou, in diferite culori ce se asorteaza de minune cu … pantofii sport de la acelasi brand.

Spor(t) la shopping 🙂
32

 

 

 

 

 

 

 

Click si vezi toata colectia Lacoste pentru ele >>>

Click si vezi toata colectia Lacoste pentru ei >>>

Citește alte articole