Citește în 2 min 20 Jul 2016

Top 20 rochii skater

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

skater dress

Sezonul reducerilor este aici si, intrebandu-ne ce investitii sa mai facem sezonul acesta, ne-am dat seama ca noi, toate fetele din redactia Answear, aveam pe lista un numitor comun – acesta fiind rochia tip skater.

Jucausa, lejera si de cele mai multe ori colorata, rochia tip skater a fost promovata in acest sezon de o multime de vedete internationale. Dar, cea care s-a remarcat cel mai mult a fost Taylor Swift, purtand acest tip de rochie in diferite ocazii: iesiri informare, pe covorul rosu sau in cadrul emisiunilor de divertisment.

Chiar daca rochia skater se caracterizeaza printr-o croiala clasica in forma de A, in functie de momentul zilei si de eveniment, trebuie sa tinem cont de cateva reguli:

♥ materialul rochiei  daca este zi putem opta pentru panza sau voal, iar in timpul serii ne putem baza pe dantela, satin sau alte materiale pretioase;

♥ lungimea rochiei ♥ rochia skater poate fi mai lunga sau mai scurta, dar cu siguranta nu depaseste lungimea genunchiului. Asta iti recomandam si noi in cazul in care esti interesata de o rochie de seara cu aceasta croiala;

♥ forma decolteului ♥ rochia cu aceasta croiala poate avea un decolteu mai adanc sau mai putin adanc. Cel mai bine este insa sa il “sincronizezi” cu lungimea acesteia. Daca rochia este mai scurta, atunci pastreaza totusi linia decolteului la baza gatului. Daca rochia este insa pana la genunchi, atunci te poti orienta catre un decolteu mai adanc.

Dar cum o accesorizam? Va lasam mai jos cateva sugestii, care cu siguranta va vor pune piruetele in valoare 🙂

♥ seara – geanta plic si ziua geanta de umar

♥ cu accesorii metalice

♥ neaparat cu sandale tip botina, daca mergem la un eveniment

… sau cu sneakersi, daca alegem aceasta rochita intr-o tinuta informala

Recunoastem – ne-a fost greu sa facem un top al rochiilor tip skater de pe answear, insa am reusit.

♥ Top 20 Rochii skater ♥

Click si vezi toate modelele >>>

 

Citește alte articole