Citește în 2 min 04 Nov 2016

Lenjeria intima – Alege doar ce-i mai bun

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

lenjerie-intima

ArPutini aleg sa discute despre o un aspect important al vestimentatiei de zi cu zi – lenjeria intima este un articol vestimentar obligatoriu, chiar si pentru italieni 🙂 . Lenjeria intima, spre deosebire de alte piese vestimentare precum clasice, pantaloni, camasin, pulovere, este mult mai greu de ales, mai ales ca exista pe piata o multime de modele si de producatori, de materiale si de tipuri de lenjerie. De multe ori alegem lenjerie intima de proasta calitate, din materiale sintetice fara sa ne dam seama la ce pericole ne expunem. Zona organelor genitale si cea a sanilor, sunt deosebit de sensibile asa ca orice fel de lenjerie intima vom cumpara aceasta trebuie sa fie de foarte buna calitate, din materiale care sa nu provoace alergii si disconfort la purtat.

Calitatea inseamna nu numai un brand important de pe piata, cu experienta in productia de lenjerie intima, dar si o croiala si cusaturi realizate in asa fel incat sa evidentieze si sa fereasca zonele acoperite de orice fel de iritatie sau disconfort in timpul mersului. Specialistii recomanda cumpararea de lenjerie intima de calitate de la producatori de top, modele din bumbac, fibre naturale, care se muleaza perfect pe corp si confera lejeritate pielii sensibile-bumbacul este moale si rezistent spre deosebire de alte tipuri de fibre. Alt material foarte bun pentru lenjeria intima e dantela, un material lejer care lasa pielea sa respire, nu afecteaza sanatatea si este deosebit de sexy. Sunt de evitat elastanul, lycra sau poliamida, poliesterul intrucat pot provoca alergii grave si iritatii, disconfort crescut. Calitatea lenjeriei intime mai depinde si de marimea aleasa si confectionata de producator. Inainte de a cumpara orice lenjerie intima trebuie sa va masurati bustul si zona bazinului, a coapselor, sa vedeti ce fel de lenjerie vi s-a potrivi pe corp si sa luati doar acele piese care sunt mulate perfect pe liniile corpului.

In privinta seturilor tip bikini-sutien, acestea sunt de preferat mai ales ca sunt lejere si sunt din acelasi material, au cromatica apropiata. Pentru lenjerie intime de calitate alege doar cele ami calitative materiale si brandurile de top. Meriti sa porti doar ceea ce este perfect pentru tine. Cu cat materialul din care e facuta lenjeria intima e mai bun, cu atat aceasta va rezista mai mult timp, nu iti va provoca probleme de sanatate in zonele sensibile ale corpului si tu te vei simti mereu sexy si puternica, te vei putea misca in voie. In plus, materialele calitative iti vor pune in evidenta doar formele care te avantajeaza, ascunzand imperfectiunile. Noi mizam pe brandurile premium Calvin Klein., Triumph sau Chantelle.

Click si vezi toate modelele de lenjerie intima >>> 

Citește alte articole