Citește în 2 min 08 Oct 2018

Levi`s & Justin Timberlake și-au unit forțele!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Care poate fi rezultatul colaborării dintre brandul cult și faimosul cântăreț? Normal, o colecție WOW, unicat – citește articolul și vezi ce surprize ți-au pregătit brandul Levi`s și Justin Timberlake!


Colaborările brandurilor cu artiști, celebrități și actori au devenit din ce în ce mai populare. De data aceasta, designerul și imaginea colecției este una și aceeași persoană – Justin Timberlake. Cu toții îl știm pe faimosul cântăreț pentru calitățile lui vocale și artistice, dar ce știm despre talentul său ca și designer vestimentar? Poți afla mai multe despre această altă latură a lui Justin din cea mai recentă colecție Levi`s, realizată exclusiv de către superstarul american. Colecția Fresh Leaves este destinată bărbaților și este reprezentativă pentru toamna anului 2018.

Noua colecție: Levi`s & Justin Timberlake

Cea mai recentă colecție Levi`s reunește simbolurile clasice reinterpretate de către celebrul superstar, toate articolele având amprenta sa personală. Așadar, regăsim modele de cămăși din flanelă, jeanși, hanorace și jachete, toate potrivite pentru moda stradală. Colecția Fresh Leaves iese în evidență datorită calității superioare atât a materialelor cât și a cusăturilor și modului de execuție. În totalitate modernă și trendy, colecția a putut fi deja admirată la concertul superstarului susținut în Amsterdam anul acesta.

Citește alte articole