Citește în 4 min 09 Oct 2018

5 geci și paltoane pe care trebuie să le ai în garderobă!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Odată cu venirea toamnei, a venit și vremea hainelor groase. Iată cele 5 trenduri care vor cuceri străzile orașelor anul acesta! Pe tine ce model te avantajează, pe care îl alegi?

A venit momentul acela în care nu mai poți ieși din casă fără să adaugi o haină mai groasă outfit-ului tău. Trebuie să ținem cont să fie mărimea potrivită, destul de călduroasă, materialul calitativ și toate acestea fără să neglijăm aspectul final: trebuie să fie în pas cu moda. Designerii au stabilit trendurile acestui sezon în materie de geci și paltoane, iar noi am făcut un rezumat al celor mai potrivite modele pe care să te bazezi toamna aceasta.

Carouri și dungi

Modelele în dungi și carouri sunt în top în fiecare sezon, însă de fiecare dată se manifestă altfel. Toamna aceasta adăugăm mai multe culori, pe lângă combinația clasică de negru și gri: avem opțiuni precum tonuri de roșcat, ocru, nuanțe calde de siena sau ciocolatiu. Poți alege să porți carourile în special pe hainele groase maxi-size sau pe paltoanele scurte din lână.

1. Palton Mango 2. Palton Desigual 3. Palton Broadway 4. Palton Medicine 5. Palton Only

Paltonul cu cordon

Nu există nimic mai confortabil într-o zi friguroasă decât o haină groasă și care, pe deasupra, să se mai prindă și cu un cordon la mijloc. Pe lângă faptul că te încălzește și mai bine, cordonul din talie îți va alungi ținuta și te va ajuta să scoți în evidență o talie de viespe, pentru un plus de feminitate. Pe lângă modelele simple în culori precum beige sau gri, poți opta pentru un print mai jucăuș și vesel: carouri sau chiar animal print.

1. Geacă Armani Exchange 2. Palton Vero Moda 3. Palton Only 4. Geacă de piele Mango 5. Palton Haily’s

Geaca de puf

Modelele cu puf sunt cele mai călduroase alegeri pentru acest sezon. Gecile matlasate sunt în continuare în trend, în special cele supradimensionate, inspirate din moda anilor `90. Știm că sunt persoane pe care nu le atrage acest model așa că designerii au dezvoltat gama pentru un plus de stil: gulere mai largi, buzunare oversized sau adaosul de blăniță pe glugă. Modele sunt cu miile, ai de unde să alegi!

1. Geacă Levi’s 2. Geacă Silvian Heach 3. Geacă Answear 4. Geacă Tommy Jeans 5. Geacă Pepe Jeans

Haina de blană

Nu, nu vorbim de cele din blană naturală. Blănița artificială a revenit în trend și este piesa de rezistență într-un styling de toamnă. Printre modelele acestui sezon le regăsim pe cele în nuanțe de beige sau negru. Dacă ești mai îndrăzneață, Poți să optezi pentru o culoare mai stridentă sau animal print.

1. Mango 2. Vero Moda 3. Guess Jeans 4. Sublevel 5. Jacqueline De Yong

Culori stridente

Vrei să ieși în evidență și să îți înveselești puțin această ”toamnă gri”? Adaugă un strop de culoare și problema este rezolvată! O haină viu colorată îți va schimba starea de spirit oricât de înnorat ar fi afară. Profită de faptul că se poartă culorile stridente și îmbracă-te mai vesel, nu lăsa toamna să îți strice buna dispoziție. Roșu, cobalt, galben, verde, portocaliu…Câte culori, atâtea posiblități!

1. Palton Only 2. Palton Silvian Heach 3. Palton Answear 4. Palton Answear 5. Geacă Guess Jeans

Geci cu puf marca Answear

Ești însetată după tot ce este nou în fashion dar cauți și un preț accesibil? Gecile create sub brandul ANSWEAR sunt combinația ideală între raportul calitate-preț și influențele de pe catwalk. Dacă toamna ar pune întrebări, acestea ar fi răspunsurile noastre: hainele lungi și matlasate sau gecile scurte din puf și viu colorate. Le poți îmbrăca liniștită cu orice: rochie, pulovere largi, cu șapcă sau chiar cu tocuri. În acest sezon avem liber la distracție – putem să combinăm stilul casual cu cel elegant în cele mai diverse moduri!

1. Geacă neagră Answear 2. Geacă Argintie Answear

3. Geacă scurtă cu puf Answear 4. Geacă Roșie Answear

Citește alte articole