Lifespiration starts here! Inspirația ta pentru o viață trăită frumos

Georgiana
|
01 October 2021
|
Timp de citire 2 min
Timp de citire 2 min

Answear nu înseamnă doar modă – vrem să vă oferim mai mult de atât, să vă inspirăm către noi oportunități, să vă dăm curaj și energie pentru a trăi așa cum vreți, pentru a fi voi cu adevărat! Lasați-vă inspirați de tot ce vă înconjoară. Lifespiration starts here!

Answear – sursa ta de inspirație

De acum încolo nu mai suntem un simplu magazin online de haine, devenim sursa inspirației de care ai nevoie pentru a trăi viața așa cum îți dorești. Vrem să fim alături de tine în călătoria ta către destinații interesante, experiențe intense și clipe trăite la maxim.

Ce ai chef să faci astăzi?

Ce ai visat dintotdeauna să faci?

Ce lucruri extraordinare vrei să faci pe viitor?

Noi nu avem  răspunsurile, ci doar propunem întrebările care să îți deschidă ochii către ceea ce îți dorești să fii sau să devii, pentru că doar de tine depinde dacă vrei să trăiești o viață frumoasă, cu tot ce are ea de oferit!

Viața ta – regulile tale

Viața ta nu trebuie să fie limitată doar la muncă – acasă – somn și de la capăt. Viața trebuie trăită și simțită până în adâncurile inimii. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi de la cele mai simple, precum cumpărarea rochiei în culoarea ta preferată, până la cele de importanță majoră: să pleci singur într-o călătorie, să îți schimbi jobul sau să descoperi noi pasiuni. Este timpul tău și trebuie să te folosești de el 120%!

Lifespiration este femeie!

Toți sunteți importanți pentru noi dar, așa cum ați văzut și în noua noastră reclamă, de data aceasta ne concentrăm mai mult pe calitatea de a fi femeie. Vrem să le recunoaștem puterea și unicitatea lăsând la o parte regulile cu care am fost obișnuiți până acum, stereotipurile pe care le-am tot auzit încă din copilărie și care au impus anumite standarde total nerealiste în societate. Fiecare dintre noi trebuie să își trăiască viața după propriile reguli, să își îndeplinească menirea și să se dezvolte în orice domeniu simte că i se potrivește. Sensibile, puternice, romantice, temperamentale, timide sau curajoase… Feminitatea are atât de multe valențe încât frumusețea constă tocmai în unicitate și autenticitate. Arătăm lumii întregi cât de frumoase pot fi femeile, toate, fără excepții <3